| OttoGiani a întrebat:

Imi spuneti si mie cum sa pari mai misterios si profund?

Răspuns Câştigător
| AnonimaOk a răspuns:

Te porti mai rezervat, vorbesti numai cand ai cu adevarat ceva de spus nu ca altii doar de dragul de a deschide gura
Esti calm, nu lasi lumea sa te cunoasca prea usor, ascuns.
Asculti muzica gotica sau rock, poate rap, emo etc. MUZICA neagra
Tunsori mai interesante nu de "papagal" cum ar zice unii. Cauta pe net tunsori la moda si fa-te cu gel / ceara modelatoare / fixativ.
Trebuie sa te imbraci sobru. Tricouri negre, culori inchise, blugi, skateri. Nu afisa extrem de des zambete mai ales daca nu e cazul.
Stai mai retras, nu vorbi toata ziua.
Ca si fata e mai dragut ca te poti machia cu negru - dar nu obsesiv ca sa nu pari o ciudata sau o piti chiar... Poarta rochii inchise, haine inchise in general. Poti adopta stilul emo dar redu culorile in plus. Coafura ar putea fi ceva gen emo dar par natural nu vopsit vreau sa zic. Nu exagera cu accesoriile.
Sunt de acord, nu ar trebui sa fii ceea ce nu esti. Bine zis NOname happy

| NOname a răspuns (pentru AnonimaOk):

Dacă eşti de acord cu mine, atunci pentru ce toate acele "face aia!" şi "fii aşa!"? Te contrazici singur(ă).

Plus, crezi că profunzimea şi misteriozitatea pot fi încadrate în nişte tipare, mai ales unele atât de pueril-rigide?

| AnonimaOk a răspuns (pentru NOname):

Eu i-am dat niste chestii de pe internet acolo sincera sa fiu laughing adica daca asta a cerut, asta i-am dat

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

De ce ai vrea să pari ceva ce nu eşti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie să pari, ci să fii.

| Xenya a răspuns:

Aceste lucruri provin din interiorul fiecrei persoane.Nu se invata asa ceva.Si de ce sa vrem sa fim ceea ce nu suntem?!