Buna, eu cred ca pizza la care te referi este ''focaccia'' adica un vlat gros de pizza cu mult ulei de masline deasupra si rozmarin coapta la cuptor. Are culoare galbuie si este foarte buna! . Sau mai este si pizza Rossa sau pizza rosie cu blatul uns cu suc de rosii si usturoi. Uite aici lista cu nume de pizza pe care le cunosc si le-am gustat :
Pizza Calzone-indoita ca un coltunas sau impaturita,
Pizza Rustica-cu legume si branza,
Pizza Quattro Formaggi cu 4 tipuri de branza,
Pizza Margherita-sos de rosii, busuioc si mozzarella,
Pizza cu ton si ceapa,
Pizza mediteranea-cu scoici,
Pizza vegetariana,
Pizza Capriciosa- cu ulei, mozzarella, sunca si rosii,
Pizza Quattro Stagioni- pe fiecare sfert are un tip de umplutura diferit de celelalte,
Pizza Primavera- salam, legume si mozzarella,
Pizza Alla Boscaiola- cu ciuperci,
Sper ca te-am ajutat!
BomboaneLozz întreabă:
Andreea_7424 întreabă: