| juniper a întrebat:

Imi spuneti tot ce stiti despre gripa porceasca Ah1N1? Sigur nu este reala, ci doar o "escrocherie" pentru a face bani. Uitati unde am ajuns, ce am ajuns sa facem, distrugem milioane de vieti, multi oameni nu si-au realizat visele din cauza gripei.

Răspuns Câştigător
| beny a răspuns:

Uita-te cum sta treaba vacinul acesta a fost facut pentru anumite rase acesta fiind creat in laborator a esuat. dar scopul acelora care lau creat era sa ii dea la africani si sa ii trimita in china nu stiu din ce motive posibil pentru ca sunt prea multi in tot acest timp ei aveau ca scop acest lucru. Cu timpul lucrurile sau schimbat si aparatu vacinul care contine mercur si gripa de 3 ori mai putenica ceea ce te sfatuiesc sa nul in faci. Desigur mercur in cantitati mici dar nu te sfatuiesc sa il faci gripa se trateaza in o saptamana cu 4 feluri de medicamente. Deci vacinul nu este pentru noi ci pentru altcineva cu toate ca era mai bine sa nu fie. Aceste date au fost date de o prezentatoare din austria care afost concediata pentru aceste lucruri si risca sa iti piarda viata. Cu toate ca acel actor sa zic asa de la carcotasii o murit Dumnezeu sal odihneasca acesta nu a murit din cauza gripei ci trebuia sa faca o operatie la plamani si din acel moment a inceoput vacinarea. Io iti spun incearca sa intri in contact cu persoanele bolnave ai grija de igiena ta personala si in rest sa fim toti sanatosi numai bine! Sper ca ti-am fost de ajutor big grin

6 răspunsuri:
| .::CyBeR::. a răspuns:

Nu exista, un doctor german a spus la tv ca nu exista iar acele vaccinuri sunt cam periculoase.Au inventat gripa asta numai ca patronii care fabrica vaccinuri numai sa-si vanda marfa atata tot si in plus o colega de a mamei mele a ajuns in coma si paralizata pe partea dreapta din cauza acestui vaccin.Pe bune.

| Leea1234 a răspuns:

Ba da exista!
numai ca in romania, i se acorda prea multa importanta!
gripa A, este intr-adevar grava, dar grava este si o gripa normala mai ales daca suferi si de alte afectiuni, in special afectiuni ale plamanilor, ficatului...ale organelor vitale!
de gripa A noi trebuie sa ne protejam ca si atunci cand ne protejam de gripa normala, mananca fructe, spala-te pe maini cat de de poti, si fereste-te de persoanele racite, care tusesc, stranuta etc
eu cunosc un caz, o cunostinta, a contactat gripa A in spital (unde era internat pentru o alta cauza)si s-a pomenit ca are gripa A...persoana respectia are 60 de ani, deci nu mai are organismul rezistent ca al nostru, cei de 25 -30 de ani, si dupa 2 saptamani de tratament cu antivirale, acum este acasa...sanatos!
si el are e fisa de externare, scris negru pe alb virusul A h1N1, deci exista, dar asta nu inseamna, ca gata murim!
tu protejeaza-te, poarta masca, daca crezi ca este necesar, si evita spatiile cu multa lume, piete, discoteci, magazine etc.
mananca sanatos, consuma fructe si sucuri naturale (portocale, lamaie)si spala-te pe maini cat poti tu de des!
si unde locuiesc eu, sunt multe cazuri de gripa A, la un moment dat o statistica spunea ca 75% din gripe sunt de tip Ah1N1, dar nu se face atata tam-tam ca in romania!
si aici exista vaccin antigripal, si nu il fac decat la cei care cred ei ca sunt foarte bolnavi, si tratamentul cu antivirale le-ar fi fatal... daca eu acum ma duc la medicul de familie si ii spun ca vreau sa ma vaccinez, ma trimite "la plimbare"... daca eu sunt sanatoasa tun, ce-mi trebuie mie vaccin!
dar asa suntem noi romanii, ma exact mass-media din romania, in lipsa de alte stiri bomba, o tin una si buna cu gripa, si sperie lumea!

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Dar de ce sunteţi aşa de siguri că a fost creată şi nu poate natura să facă aşa ceva?

mira
| mira a răspuns:

Aceasta gripa esteo realitate si un mare pericol pentru intreaga comunitate.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Juniper, aceasta gripa este reala si au murit multi oameni de ea. Sa-ti fie rusine ca iti bati joc de moartea lor si de durerea familiilor lor considerandu-i escroci.

| iuandfto a răspuns:

Unii oameni cred ca gripa porcina vine de la porci dar ea este facuta in laborator. Nu trebuie sa facem vaccinul pentru ca are foarte multe reactii adverse. Am citit intr-o brosura ca unii oameni au ramas paralizatii si unii chiar au murit. Deci e bine sa nu faceti faccinul.