Eu iti recomand sa nu mai folosesti tot felul de anti-virusi free intra aici www.faravirusi.com este o pagina care se ocupa cu reclame oferte de licente ale tuturor anti-virusilor existenti pe piata si dupa cum bine cred ca sti este mai bun un anti-virus cu licenta decat unul free pe aceasta pagina gasesti anti-virusi cu licenta de la 3 pana la 6 luni in general daca ai noroc gasesti chiar si pe un an eu am un norton valabil 1 an cu licenta luat de pe acest sait si toti anti-virusii sunt fara bani. si daca ai un anti-virus preferat poti sa il cauti la search unde scrii ce anti-virus vrei tu si daca se gaseste o oferta pentru el iti apare. Si in mod normal cred ca se declara raspuns castigator raspunsul care ti-a fost cel mai de folos poate cel care a raspuns primul nu ti-a fost de folos dar trebuie sa ii dai fundita ca ai promis. Acum in timp ce iti scriam tie am intrat pe sait si am gasit un avg valabil 90 esti protejata mai bine el este in general cu bani iar tu ai protectie suta la suta fara bani fata de protectia a unuia free care are o protectie mai scazuta. Sper ca am fost de ajutor. Aici il gasesti pe cel de 90 de zile http://www.faravirusi.com/......-gratuita/