Blestem.Daca ar trai toti oamenii pe acest pamant, va fi foarte greu de trait.Se va ajiunge sa se manance unul pe altul
Eu cred că te inșeli.Hai să-i luăm ca exemple pe doi dintre ce consider eu nemuritori la poluri opuse.
1. Mihai Eminescu - legendă și istorie într-un singur nume.Nemuritor prin operele sale.Nemuritor prin viața sa.
2. Diametral opus: Hitler, devenit istorie neagră. Nemuritor prin crimele si atrocitătile pe care le-a produs.
Intrebarea e: a fost soarta care decide dintre care nemuritori vor face parte sau i-a ales la întâmplare?
Ce treabă are nemurirea din punct de vedere biologic cu nemurirea din puctul de vedere al moralității și faptelor făcute de cei doi?! Nu vorbeai despre nemurire ca, viață veșnică? Biologic vorbind.
Depinde in ce sens imortal nemuritor ....fizic sau spiritual poti fi imortal la minte, la suflet -sa ai mereu sufletul viu si plin de vointa de cunoastere si de iubire
Numai bine!
Depinde.Daca e imortalitate fara sa imbatranesti = ceva bun.Dar pana la urma vine sfarsitul lumii si toti murim. Daca imbatranesti si traiesti mii de ani cu medicamente si prostii nu are rost sa devii nemuritor.
Emilia19 întreabă: