| supremxxxoxo a întrebat:

Important si >IntersantAm auzit de vampirii de energie si stiu date despre ei. Intrebarile >suntSunt oameni normali?,Stiu ca poseda aceasta abilitate?,Poate fi mama,tata,vecinu, colegu, chiar eu?
Fura energie intentionat? FUNDA VOT!

2 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Da exista, se numeste vampirism energetic. In psihologie se considera ca sunt persoane normale insa a caror prezenta te seaca de energie. Nu "fura energie" intentionat ci prin felul lor de a fi absorb energia celorlalti. De obicei sunt persoane negativiste, care tot timpul se plang, vad partea negativa a paharului astfel ca cei din jurul lor dupa o discutie cu ei se pot simti extenuati. Mie mi se pare foarte intresanta tema asta asa ca am studiat mai mult; plus de asta am o prietena asa si efectiv in preajma ei ma simt stoarsa de energie. De obicei ea este foarte negativista, se plange de cel mai mic lucru intamplat, eu incerc sa o calmez, sa-i dau sfaturi insa pana la finalul discutiei deja abia daca pot sa-i mai ascult vaicarelile. vampirismul energetic nu se refera insa numai la persoane pesimiste, etc ci la cele care duc in extrem negativismul si-i coplesesc pe ceilalti cu problemele lor. Sper ca te-am lamurithappy

| pinkpumpkin a răspuns:

Se presupune ca sunt oameni normali care neintentionat, absorb energia celor din jurul lor.Eu personal nu cred in asa ceva, cred doar ca exista persoane pe tu ca persoana nu le agreezi si din aceasta cauza ele te irita, reusind astfel sa te prost dispuna.
Bafta!