| Silvia a întrebat:

Impreuna cu niste colegi, ma pregatesc sa fac un sondaj de opinie.Care ar fi intrebarile voastre intr-o astfel de situatie? Ce intrebari imi recomandati?
Si mai am o intrebare...cred ca pentru cei din Constanta. Ce locuri publice credeti ca ar fi cele mai potrivite? Noi ne-am gandit la Tomis Mall si City Park Mall, dar, dupa parerea voastra, care ar mai fi centre de interes pentru locuitorii orasului?

Răspuns Câştigător
| MisterKat a răspuns:

Bun, dar in legatura cu ce vrei sa faci sondajul? Eu nu am inteles tema sondajului... Oare e cam de genul: " Ce puncte de interes va atrag in Constanta?". Daca e corecta presupunerea mea, atunci ar trebui sa pui niste intrebari de genul:"Sunteti multimit de tarfele percepute in muzeele din Constanta?","Credeti ca daca tarifele ar fi mai mici, oamenii ar vizita mai des aceste muzee?","Credeti ca Primaria se ocupa suficient de bine de spatiile verzi din oras?","Ce ati vrea sa existe in Constanta ca si loc de distractie?" etc...

O zi buna!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

City Mall laughing Acolo m-am distrat vara trecuta cand am vazut niste gagici frumoase si tinere... pacat ca erau insotite de niste mosi straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MisterKat-daniel.bv tarfele?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MisterKat, tu te duci la muzeu pentru tarfe? Atunci la bordel ce faci? Pui benzina la masina?

| Silvia explică:

Cred ca vroia sa zica tarifelelaughing.
Cat despre tema, trebuie sa alegem noi una, dar mai vrem pareri.Cred ca cel mai bine ar fi sa stim intrebarile, iar apoi sa vedem unde se incadreaza.Mai astept idei.

April
| April a răspuns:

Opinia in legatura cu ce? Sau vrei o sugestie in legatura tocmai cu tema?

| Gexu a răspuns:

Si la centrul comercial Tom poti merge. E destula lume care poate e interesata.Sunt magazine renumite si aglomeratie mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alte zone nici nu prea mai ai. vara poate la Cazino...si pe langa biserica Sf Mina, in zona lacului pe acolo se strange tineretul. si prin parcul Tabacariei, ma rog ce a mai ramas din el.

| MisterKat a răspuns:

@Da. voiam sa spun tarifelelaughing Vai ce a iesit. Imi pare rau...