| nicola_hoffman a întrebat:

Impreuna cu niste prieteni am hotarat sa facem o capsula a timpului. Inca nu stim unde sa o ingropam si nici ce sa punem in ea. Voi ce idei aveti?

2 răspunsuri:
| Dorotheea21 a răspuns:

Am vrut si noi sa facem la terminarea liceului dar ne.am dat seama ca este mai complicat decat pare.
In primul rand, capsula nu se ingroapa direct in pamant, chiar daca este ermetic inchisa. Colegii s.au interesat si au spus ca trebuie bagata intr.un spatiu betonat. In al doilea rand, locul unde o ingropati trebuie sa fie privat, si sa aveti garantia ca ramane privat 10, 20 sau 50 de ani, cat vreti sa o tineti acolo. Un loc viran acum, poate insemna peste 5 ani un mall.
Noi am vrut sa punem in ea poze cu fiecare dintre noi si una cu toata clasa, mesaje de la fiecare pentru fiecare, un telefon mobil, o cartela de metrou, monede, un cd filmat cu noi in liceu, 'previziuni' scrise despre viitor si despre ce vom ajunge fiecare in 40 de ani. Atat planuiam sa o tinem, dar ti.am spus, este mai complicat cand te apuci.

| Alex65006 a răspuns:

Ce spui de un fel de lista in care notezi ce e sci fi in ziua de azi și vezi ce va deveni real(dacă va deveni) ori cu chestiile și realizările la care visezi pe viitor.