| lifeistough a întrebat:

Imprumutati lucruri prietenilor?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Imprumut dar niciodata carti.Am patit-o sa le imprumut si sa le primesc mai "usoare" sau cu grafiti pe ele.Ma enervez greu dar si cand o fac iese urat de tot.Si asta e unul dintre lucrurile pe care nu le suport si unul dintre motivele pentru care rup prietenii. Din moment ce ti-am spus treaba cu cartile deja consider totul ca rea intentie

| mgtow a răspuns:

Da, amicul meu si-a cumparat o consola ps3 si i-am lasat un joc pentru ca eu acasa nu prea am timp de ele

| Bacemi a răspuns:

Imprumut dar nu in orice situatie. S-a intamplat sa imprumut caiete pe care sa nu le mai primesc. Unii oameni sunt superficiali si nu le pasa ca unii chiar le tin la unele lucruri. Nu imprumut decat prietenilor apropiati. Niciodata amicilor nu mai imprumut nimic.

| Elena1234456 a răspuns:

Da, pentru ca am incredere.

| fluturas a răspuns:

Depinde care lucruri, de-obicei da big grin

Abh
| Abh a răspuns:

Foarte rar, eu nu imprumut niciodata, asa ca sunt de parere ca fiecare trebuie sa se foloseasca de ce are.

| clauss a răspuns:

Imprumutam bani cand aveam

| justme_2041 a răspuns:

Da! Eu prietenei mele cele mai bune i-am imprumutat toata vara telefonul meu, si a venit la mine cu telefonul spart! PFFF...asta e acum! i-am spus ca data viitoare sa fie mai grijulie! multi pupiciei:*:*:*:*(si am fost certata de mama:-|)trist nulaughing)

| JuLien a răspuns:

Nu!

Întrebări similare