| LolitaLo a întrebat:

In 20 decembrie mi-am facut niste gauri in urechi. Am stat 2 sapt cu cerceii cu care mi-a facut gaura ( fiindca asa o zis femeia aia) apoi i-am dat jos, normal mi-a curs putin sange, apoi mi-am pus niste cercei de argint.De atunci in fiecare seara imi dau jos cerceii si ma dau cu spirt si ii tin si pe ei putin ca sa se mai dezinfecteze, apoi peste noapte dorm fara cercei, apoi din nou dimineata ma dau cu spirt si imi bag cerceii. La inceput imi curgea ceva sange si puroi, acum imi cuerge putin sange dintr-o gaura dar mi se tot face cojiță pe acolo si trebuie sa ma chinui sa imi bag cercelul si ma doare. Cica am auzit ca in 2 luni se vindeca gaura. Adica in 2 luni nu o sa mai imi curga sange? Si o sa-mi fie ca cele de la nastere. Oricum, intrebarea mea e ca, cu ce ma pot da sa mi se vindece, adica sa nu ma mai doara si sa nu imi mai curga sange? Am auzit ca cu ceva praf thinking Multam :* :3

5 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Trebuia să stai mai mult cu cerceii medicinali, chiar dacă cea care ți-a făcut găurile a spus că trebuie doar 2 săptămâni. (eu i-am purtat o lună, și tot am avut problemele astea)
Puneți cerceii medicinali, și dormi cu ei noaptea... pentru vreo 2-3 săptămâni, vei vedea că nu o să mai ai nimic. happy
Baftă!

| Mădă0611 a răspuns:

Dormi cu ei. Dupa ce ii cureti, pune-i inapoi in urechi si roteste-i din cand in cand, sa nu le lipeasca si apoi cand ii scoti sa te doara si sa curga sange.
Nu stiu prafuri sau altceva, dar daca nu stai mult fara ei (peste noapte), ar trebui sa se vindece repede.

| LolaLollita a răspuns:

Eu nu am patit asta, nu mi-a curs deloc sange. Insa in cele 2-3 saptamani cat am stat cu cerceii medicinali, ma dadeam mereu cu tetraciclina, dimineata si seara.
Mie mi s-a vindecat complet repede, nu am avut deloc probleme.

| Asdfghjj a răspuns:

Hei! Stiu ca a trecut un an de cand ai pus intrebarea, dar si eu trec prin aceeasi situatie si nu stiu ce sa fac.Tu ce ai facut in legatura cu gaura?

| Melis_Codreanu_Solak_1993 a răspuns:

Buna, asa am patit si eu, sfatul ar fi sa iti ei un antibiotic local (sanatate!)