| ◕‿◕ a întrebat:

in 2003 am stat cu un baiat 2 saptamani, eu nu simteam nimic pentru el si am hotarat ca ar fi mai bine sa ne despartim(el era mai mare cu 5ani), respectivul mi-a spus ca ma intelege si ca mai asteapta poate ma voi razgandi dupa o perioada. Eu l-am sfatuit ca ar fi bine sa ma uite insa el foarte hotarat mi-a spus: "Intotdeauna vei ramane in inima mea si nu te voi uita niciodata" Nu l-am crezut, era prea devreme sa pot avea incredere in el. In urmatoarele luni ma tot suna, imi trimitea mesaje, venea in zona in care locuiam doar sa ma vada. incepusem sa ma satur de el. parca era obsedat. Daca stateam cu un baiat a doua zi imediat imi trimitea cate un mesaj de genu: Ce are el si eu nu? La un momentdat a plecat din tara, eram atat de fericita, credeam ca am scapat in sfarsit de el. dar de unde, ma suna si de acolo imi trimitea in fiecare seara cate un mesaj. In timpul asta(cat era plecat din tara) l-am cunoscut pe actualul meu prieten si am simtit din prima clipa ca ceva ne leaga si asa a fost DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE. Totul a fost bine pana a venit "EL" in tara si a inceput sa ma caute, sa ma sune si sa imi spuna ca nu am facut i alegere buna si sa ii acord inca o sansa. nu am fost dispusa sa ii acord ceea ce mi-a cerut pentru ca eram indragostita de altcineva, i.am explicat si pana la urma a inteles si a spus ca pleaca din tara ca nu suporta sa ma vada cu alte persoane. intr-o zi cand m-am hotarat sa mai port o discutie cu el sa il lamuresc ca ma pierdut si sa se impace cu ideea asta. el a spus ca imi respecta decizia dar ca nu pot sa ii impun sa nu ma mai iubeasca. aaa el a mai avut in aceasta perioada "iubite" dar imi spune ca nu a simtit nimic pentru acele persoane. mai zice ca pot apela la el oricand si chiar daca va veni un moment cand voi ramane singura si vreau sa fim impreuna iar el va fi intr-o relatie sau chiar casatorit o va lasa pe respectiva pentru mine. nu prea il cred dar parca a trecut prea mult timp de cand am stat impreuna, au trecut 7 ani si el tot se gandeste la mine.si tot insista. chiar si acum la 2-3 seri imi da cate un mesaj. nu stiu cum sa mai procedez sa scap de el ( aaa mi-am schimbat de multe ori numarul de telefon, dar tot la aflat) cine imi poate da un sfat? Ce sa mai fac?

Răspuns Câştigător
| Sisi0748 a răspuns:

Ignora-l e cel mai bine. sunt persoane care sunt casatorite, au copii, sunt fericiti alaturi de faimilia lor dar inca iubeste o persoana din tinerete... Nu poate impune inimii pe cine sa iubeasca!

7 răspunsuri:
| Adredemesconf a răspuns:

straight faceChiar ca e o situatie dificila... dar n-ai ce sa-i faci, o sa se sature si el.
O zi bunahappy!

| Lexy ♥ a răspuns:

Spune-i actualului tau prieten poate rezolva ca intre barbatiwinking

Sau schimba-ti nr de tel si da-il decat prietenului tau si apropiatilor, daca nu spune-le parintilor tai.Si nu il mai cauta sa ii dai explicatii nu intel ca omu e nebun? Sau poate spune toata treaba asta ca un pretex ca stie ca esti slaba si poate cedezi, ca din cate inteleg si tu esti cam nedumerita in ceea ce il priveste.Ca pana la urma daca vrei sa scapi de un om poti dar numai daca vrei. Ia decizia corecta. Bafta happy

| BitchImfabulous a răspuns:

Putin obsedat dupa parerea mea. te-as sfatui sa nu mai il cauti sa discutati sau sa mai ai vreun contact cu el, asa poate se va satura, daca nu spune-i prietenului tau sau parintilor tai sa vorbeasca cu parinti lui.

| ◕‿◕ explică:

M-am exprimat gresit in legatura cu "intr-o zi cand m-am hotarat sa mai port o discutie cu el sa il lamuresc ca ma pierdut si sa se impace cu ideea asta." m-am hotarat sa ii raspund si sa port o discutie cu el sa ma lase in pace... prietenul meu, parintii mei au vb cu el dar el spune mereu ca nu poate sa interzica inimii sa nu ma mai iubeasca... poate e "bolnav". Prietenii imi spun ca el regreta pentru ca "in ziua de azi nu prea mai gasesti o fata ca mine", tot ei imi spun ca am ceva aparte si ca prin felul meu de a fi atrag simpatia oamenilor. Niciodata nu am putut fi *rea, dura" cred ca e cel mai mare defect al meu: SUNT PREA BUNA cu "lumea"

| Verde_8538 a răspuns:

Da-i o sansa tipului, merita. si nu e bolnav daca te iubeste. cred ca femeile au o problema ba vor sa nu fie bagate in seama ba cand nu sunt bagate se plang ca nu sunt bagate. si sa stii ca nu esti superioara lui, ca vad ca ai capatat un aier de superioritate. esti doar o simpla molecula de sex feminin asta nu iti da drepturi superioare, nu iti da dreptul sa faci nebun pe cineva care chiar tine la tine.

| ◕‿◕ explică:

Multumesc!

| Fluture a răspuns:

Este si cazul celei mai bune prietenestraight face.
Ea nu-l place, dar el mereu o suna, ba chiar ii plange'n telefonlaughing. Eu zic sa il ignori.sa ii spui ca nu simti nimic pentru el.sau sa incerci o relatie de prietenie, apoi poate te vei atasa de el.si poate te vei indragostiibatting eyelashes
Baftahappy