| Marck94 a întrebat:

In 24 februarie va fi ziua mamei mele, va face 50 de ani. Ce cadou sa ii iau lui mama? Nu gen un buchet de trandafiri sau o ciocolata. Multumesc

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu florile nu greseti niciodata!

Răspuns utilizator avertizat
| Violleta2022 a răspuns (pentru Marck94):

Fii-miu si fii-mea au pus banii si mi-au adus un buchet enorm de trandafiri albi (50 de fire) si mi-au facut ziua minunata!
Iubesc enorm florile si ei stiau asta f bine, de aceea spun ca, orice femeie si mai ales mama, se va indoioasa cand va primii chiar si o floare, de la copilul ei.
In plus, eu am detoate si ma astept ca si mama ta sa aiba absolut totul, deci, un buchet de trandafiri, sau orice floare favorita este un cadou minunat.

| cristi202 a răspuns (pentru Marck94):

Orice fata/femeie apreciaza atunci cand primeste flori, pentru ca la mai toate le palc florile. Am cunoscut una careia nu ii prea placeau, dar totusi, cand i-am oferit una, radia de bucurie. De aceea DonnaAlba spune ca cu florile nu gresesti niciodata.

| anonimg a răspuns:

DonnaAlba zice bine cu florile; acestea nu trebuie sa lipseasca din cadou. (Mai bine sa lipseasca cadoul decat florile :) ).
Pe langa flori, daca ii place sa stea in bucatarie ii poti cumpara o carte de bucate cu retete vegetariene: https://www.viatasisanatate.ro/carte-de-bucate-herghelia
Sau poate ca vrea sa stie ce beneficii poate aduce fiecare fruct sau leguma; sau cum se pot trata cele mai cunoscute boli consumand anumite fructe sau legume: https://www.viatasisanatate.ro/sanatate-prin-alimentatie
Femeilor le plac astfel de carti.
Le gasesti si la libraria SolaScriptura din localitatea ta: https://www.viatasisanatate.ro/librarii
Ambele carti sunt scrise de medici.

| Lioana a răspuns:

Tu stii mai bine ce nevoi are mama ta, ce-i lipseste din casa. Fa-i cadou un lucru util care sa-i faca viata mai frumoasa!

| munteanuionvictor a răspuns:

Un obiect necesar în bucătărie, care-i poate ușura munca.

| ionutborcea a răspuns (pentru munteanuionvictor):

Scuze pentru comm, comm-ul era pentru Mark 94 rolling on the floor

| ionutborcea a răspuns:

Ea-i şi tu o cană cu pentru cea mai buna MAMĂ se va bucra foarte mult credemă la mine a mers!

| munteanuionvictor a răspuns (pentru ionutborcea):

E bună varianta.

| ionutborcea a răspuns (pentru munteanuionvictor):

Stiu frate o să țina la ea mult credemă

| greta02 a răspuns:

Cauta pe silverstories.ro, au niste bijuterii dragute dim argint, plus cadou cutitute personalizate pentru mame.

| MDRLC a răspuns:

Eu sincer i-am făcut mamei mele un cadou foarte frumos. Este un magazin pe nume Pepco unde găsești tablouri cu rame foto foarte frumoase unde poți atasa poze alături de familia ta.
Sau ai putea sa îi faci ceva personalizat o cana cu poza familiei nu este mai mult de 30 lei alături de o felicitare ar fi un cadou ideal.