| Eroare404 a întrebat:

In afara de bani, din ce alt motiv ati plecat sau ati pleca din Romania?

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu mai vad tigani, vecinii insuportabili, lume proasta si esti tratat omeneste in tarile nordice, si in vest e omenie

| OnuOnulică a răspuns:

Cel mai probabil din cauza oamenilor. Mi s-a urât de țigani și cocalari din România.

| raluk27 a răspuns:

Eu una n-as pleca din România. Nu cred că in afara umbla câinii cu covrigi in coada.

| MaliciousDeath a răspuns:

Educatie.Sunt unele specializari pe care nu ai unde sa le studiezi aici.

| drogh a răspuns:

Aş pleca probabil pentru a fi departe de jungla omenească.

| darrio2007 a răspuns (pentru drogh):

Jungla romaneasca.

| Bobby711 a răspuns:

Eu asi pleca oricand de aici doar din cauza oamenilor necivilizati, guvernului si oamenilor corupti, tiganilor care ne fac de ras peste hotare, a medicilor care fara spaga nu sunt in stare sa isi faca datoria iar de cele mai multe ori habar nu au ce fac pentru ca cei cu care te puteai mandrii au plecat de mult. Daca asi avea de ales in ce tara sa traiesc ma gandesc direct la Norvegia, Anglia, Germania, Japonia.
Si cu toatea astea nu sunt sigur ca as putea sa imi las tara in spate si sa uit de unde am venit.

| Dobrin_Maria_1999 a răspuns (pentru Bobby711):

Nu toti medicii sunt pe spaga.

| Dobrin_Maria_1999 a răspuns (pentru Bobby711):

Sunt locuri de munca putine sad

| Bobby711 a răspuns (pentru Dobrin_Maria_1999):

Locuri de munca putine? S au inchis spitale ca nu sunt medici dar sunt locuri putine? Ne pleca medicii din tara si tot sunt locuri putine? Si pe buna dreptate mai bine sa bagam bani in drumuri care nu se mai termina si sunt de unica folosinta decat sa bagam bani in spitale, sanatate si educatie. Cum sa stea medicii aici cand nu au medicamente sa trateze o raceala si trebuie sa puna bolnavii sa cumpere medicamente seringi si perfuzii care in mod normal ar fi trebuit sa fie date de spital? Cu sa nu ia spaga daca traiesc dintr un salariu infect? La noi in spitale au ramas numai copii care au intrat aruncand cu bani in stanga si dreapta, medicii adevarati care nu au plecat au ajuns deja sa se pensioneze. Vrei sa stii ceva misto? Am fost operat pe inima fara sa am nevoie de operatie eram perfect sanatos asa e cand in spital intra numai analfabeti care nu au legatura cu ce fac. Acum 2 sau 3 ani am fost sa vizitez pe cineva la spital am intrat in camera unde era si i am zis ceva de genul hmm nu ma asteptam sa fie atat de frumos ce raspuns am primit ah pai a trebuit sa dau niste bani la asistente sau doctor ca sa ma bage aici. Desi majoritatea saloanelor erau libere ea a trebuit sa dea bani pentru o camera in care era loc pentru inca 4 persoane in timp ce restul pacientilor care nu au avut bani sa plateasca pentru acest lux erau nevoiti sa stea in saloane mizerabile si sa fie tratati ca dracu. Tara de rahat punem toti nenorocitii la putere si nu fac nimic sunt ca lipitorile sug din banii statului si a poporului. O tara plina cu oameni indiferenti, creduli, plini de smecherime, care se gandesc sa faca bani cu orice pret imi e scarba. Avem o tara frumoasa pacat ca e plina de gunoaie de oameni. Stii ce facem cu gunoiul? Il ardem si odata cu el se duce dracu si tara asta. Mare pacat! Sa ajungi sa iti fie rusine sa recunosti ca esti roman! Chiar si asa cand vad pe internet sau la stiri ca un roman a facu ceva bun si a mai reusit sa remedieze imaginea sifonata a tarii sunt mandru si ma bucur din toata inima pacat insa ca sunt prea putine persoane de genul asta.

| Ana2333 a răspuns:

As pleca din Romania pentru oportunitatea de a calatorii pe alte plaiuri, pentru a vedea si cunoaste traditii, oameni noi, pentru a incerca lucruri noi happy