In afara de raspunsurile date mai jos:bacalaureatul, majoratul, pensionarea.
Bacalaureatul il dai si de 4 ori daca nu il iei
M-am gindit la acel o data cand se ia.
Ca un fan Rick, n-as putea crede in iubiri adevarate )
Iubirea e doar o reactie chimica care le face pe animale sa se imperecheze.
Tu crezi in iubire adevarata? Pentru ca eu cred ca ceea ce zic oamenii la iubire adevarata este ceea ce-ai scris tu mai sus + o prietenie sanatoasa.
Iubirea e ca prietenia: situationala.
Vezi ca eu nu prea am stofa de filozof, nu inteleg toate conceptele astea romantice )
D-apai la scoala am invatat la romana ca poti sa inveti la o poezie cat vrei, ca daca nu pui cuvantul iubire tot nu-i 10
Eu cu iubire sau fara, de 10 eram departe la romana x)
D-apai viata e grele
Eu am gasit o data iubire adevarata, chiar am iubit foarte mult pe sotul.Am fost foarte fericita la inceput.Asta e altceva ca pe urma ne-am chinuit mult din cauza diferentei de pareri.Dar eram gata sa-l iert oricind pentru ca aveam nevoie sa ne iubim ca la inceput, cred ca si el ca sau el sau eu mereu ne necajeam sa restabilim relatia.Mentionez ca nu am divortat, el a murit.Si interesant e ca in ultima jumatate a vietii lui am trait foarte frumos.
Sincere condoleante. Insa cel putin ai simtit cum e sa fii iubita puternic si ma bucura ca ati incercat sa reparati relatia si nu v-ati lasat, pentru ca am impresia ca asa multi in ziua de azi daca nu le place ceva doar se despart si gata, nu mai depun un efort spre restabilirea relatiei.
Da,asa e, multumesc.