| Parakeets a întrebat:

În Africa există tarantule?
Sau în ce zone ale globului există tarantule? Și nu doar ele, dar și arahnide mai mari de un deget sau veninoase?

Și cel mai important, știu că aceste creaturi sunt ale junglei? Deci dacă să zicem ele trăiesc în Pădurea Amazoniană (știam sigur că pe acolo există, parcă) ele pot ajunge și în civilizației, adică în capitale și orașe? Sau pe acolo nu ajung? happy

Și de obicei voluntariatele se fac în zone din acestea slab dezvoltate, right? Adică eu dacă vreau să plec în Africa, să fac un voluntariat, nu voi locui în zonele populate și bogate ale Africii, right, ci tot acolo în sălbăticie, nu? Sau cum se procedează?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Exista si antivenin, desigur ca in salbaticie cat a mai ramas din ea sunt si paianjeni DAR ele nu ataca si doar cand le provoci, asta trebuie sa intelegi si sarpele ala ataca cand e amenitat,ele nu au o ura fata de noi,dar daca le e foame te ataca si tu ai face asta, ai grija si la malerie, noi europeni nu am supravetui in africa suntem inferiori lor, aia au evoluat la propiu, noi ne am plans de covid la aia e o normalitate

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Peste tot. 2. Ajung și acolo. 3. Da, în junglă la canibali. Așa se procedează. Dar acolo nu paingii sunt problema ta ci virușii și bațilușii.
Vaccin pentru Febra galbena - ofera protectie impotriva febrei galbene, o boala infectioasa grava, raspandita la om prin muscaturile tantarilor infectati. In formele severe/ toxice, febra galbena poate conduce la icter, simptome hemoragice, soc si insuficienta multiorganica. Nu exista tratament specific antiviral pentru febra galbena, ci doar tratament suportiv in spitale.
Vaccin pentru Febra tifoida - asigura imunizarea activa impotriva febrei tifoide, o boala infectioasa contractata prin consumul de hrana sau apa contaminata cu Salmonella typhi. Infectia se transmite si interuman, de la persoana bolnava, cu sau fara simptome, la persoana sanatoasa.
Apoi malaria, boli drăguțe de tot. Vaccin și iar vaccin.

| relian a răspuns:

Cum se procedeaza? Ramai in RO fa voluntariat acolo, cel putin cunoasti zona.

| Dismally a răspuns:

Da, traiesc si in Africa si in Asia sau America de Sud dar nu sunt foarte periculoase, sunt cazuri rare cand un om are probleme din cazuta tarantulei, poate daca incearca sa puna mana pe ea, altfel nu prea se intampla. Chiar si la noi in Europa exista cateva specii deci nu traiesc doar in jungla, le poti gasi oriunde.
La voluntariat vei merge pe unde va fi nevoie de ajutor si asta se intampla mai mult in zonele cele mai sarace, nu in orasele dezvoltate dar tarantulele sau alte arahnide vor fi cea mai mica problema acolo, adevaratele pericole sunt altele.

| Parakeets explică (pentru Dismally):

Păi, eu vreau să plec în Africa, e unul dintre multele mele vise, dar totuși mie de tarantule îmi e cel mai frică. Așa că, până la alte probleme, mă confrunt cu fobia arahnidelor. Deci, asta e problema mea imensă. Dar îmi doresc să plec de acasă și să fac asta.

| iulia0514 a răspuns (pentru Parakeets):

Ohoo sunt peste tot, sincer nu prea recomand nimănui o vizita acolo decât dacă ai stomacul foarte tare sa înfrunți cel mai mare pericol mirosul și desigur foamea ca mâncarea lasă de dorit de restul nici nu mai vorbesc

| Parakeets explică (pentru iulia0514):

Te referi la Africa? happy Chiar așa de rău e?! happy

| iulia0514 a răspuns (pentru Parakeets):

Sa fiu sincera e oribil și ca turist e mai rău decât în India asta dacă nu cumva ești excentric și urăști curățenia și adori muștele

Întrebări similare