| DenissaDeea a întrebat:

In blocul in care locuiesc cativa vecini, cica au gandaci de bucatarie! culmea la mine nu exista un gandac! daca ar fi! probabil as intoarce casa cu fundul in sus pana nu ar mai fi un gandac! Problema mea e ca ma dispera si enerveaza faptul ca toata ziua da cu spreyuri/otravuri pentru gandaci si pe hol! Ce sa fac? Nu mai pot suporta mirosul? de atata sprayuri date in exces pe hol, si in casa se simte mirosul? si asa zilnic am greturi de la sarcina, imi vine sa ma cert cu toti.

Răspuns Câştigător
| pas a răspuns:

Ar trebui sa discuti cu ei si sa le spui starea ta si daca nu merge incearca la asociatia de locatari, sa faca o dezinsectie si gata. Sarcina usoara si un bebe sanatos!

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daca nu suporti mirosul trebuie sa vb cu ei sa le sp ca nu mai vrei ca ei sa dea cu tot felul de substante care iti poate afecta sanatatea. Sp sa foloseasca acea substanta numai in apartamentele lor nu si pe hol.happy

| BUBULINA a răspuns:

Explica-le "ar trebui" sa inteleaga
Sarcina usoara

| Brigitta a răspuns:

Zi-le ca nu suporti mirosul, ti-e rau. Ar trebui sa caute o alta solutie, sa cheme pe cineva speciaizat. E pericol pentru sanatatea ta si a lui bebesad

| 44-mytel a răspuns:

Folosirea insecticidelor in spatiile comune{holuri, casa scarilor, uscatorii} este interzisa, daca este facuta de persoane neautorizate.
Spray-urile, prin pulverizare, formeaza aerosoli, care sunt nocivi chiar si pentru un om sanatos.
Va recomand folosirea insecticidelor CALYPSO in doza de 3 ml.la 10 litri de apa, care nu are miros si aplicat prin stropiri cu pompa de mina sau spate si nu nu formeaza aerosoli. Va mai recomand insecticidul ICON recomandat pentru dezinsectie in spitale si unitati de alimentatie publica.

| catalina88 a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu vecinii si sa vedeti daca chiar au, iar daca da poti sta pe durata sarcini altundeva.sa te bucuri de bebe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la o farmacie si cere o crema pentru gandaci si da in locul in care apar, si mie mi s-a intamplat dar crema nu miroase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga DenissaDeea,
Acum pot spune ca-i inteleg pe vecinii tai. Vreau sa-ti spun ca n-am vazut "picior" de gandac toata vara, si culmea acum in perioada asta mi-au aparut, prima data la bucatarie pe suportul de vase la ghiuveta (cred ca pe la tevi pe undeva);... acceasi problema se confrunta si vecinele mele de palier mereu in zona chiuvetei. Insa mai tragic este ca am zarit de vreo cateva ori si-n pat in casa. Sunt disaperata! Gandacii umbla pe zidurile blocului in voia lor. Deh, am lasat geamurile deschise pentru a mai aerisi casa (sunt fumatoare)...de unde imi intra chiar de afara... Offf... Este destul de neplacut, mai ales ca sunt o persoana "fixata" de curatenie. Am si lucrat la curatenie. O sa vad ce solutii iau caci...sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ti-as sugera sa iti cumperi o masca de la farmacie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ti-as sugera sa iti cumperi o masca de la farmacie.

| dragos_6479 a răspuns:

reprezint o firma de dezinsectie si sigur te pot ajuta sa scapi de gandaci si de problemele cu vecinii totodata, iti las nr de telefon : 0720722595