Bro de ce te-ai uitat tocmai la orasul Alexanndria ? La mine sunt exact -13 grade. La 5. 30 dimineata erau -27 brrr...
La mine sunt 6-7 grade, este destul de cald, si toti se plang ca e frig ar trebui sa stea in Romania macar o saptamana, sa vezi daca ar mai plange ca e frig la ei
Eu sunt in moldova
haha - 29
super tare b-)
trebuie sa vii. eu stau acum in maieu si boxeri
La mine este o calduraaaa, azi am stat in maneca scurta. era gluma si pe la mine este frig.
La mine sunt -10 grade la Arad cand am fost pe la 7 jum afara am zis ca inghet. pff nici nu vreau sa ma gandesc cum ii la Moldova
La mine, sunt 7-8 grade.ItaliaDar de unde vin, Brasov, e super frig, mi-a spus mama((saracii oameni. s-a anuntat o minima de -31 de grade nu stiu in ce zona, dar prin centru, cu siguranta
Prin Turnu Măgurele (la 200 km de Bucureşti) e foarte foarte frig, cred că - 20 grade
Prostii... in Botosani, acum, sunt -21, si s-a anuntat cod portocaliu de frig. Cred ca suntem cel mai afectat oras din tara de "frigul de la polul nord".
La noi au crepat pietrele de mult dar acum sa mai incalzit vremea sunt cam -2 grade
Koody5 întreabă: