| Biecutza23 a întrebat:

In calsa mea colegi mei ma tot enerveaza si nu stiu ce sa fac. Am incercat sa ii ignor dar nu am putut. Ce ar trebui sa fac? Ajutati-ma

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cea mai bună armă împotriva lor este indiferenţa, aşa că... poartă-te cu ei cum te purtai şi până acum, însă nu are rost să te implici prea mult pentru că nu are rost.
Te pup!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu le mai da importanta deloc

| WholeWorldTeam a răspuns:

Evita-i.

| Șurubelniță a răspuns:

Pai altceva in afara sa ii ignori nu ai ce face intr-o astfel de situatie. Te tachineaza, fac misto de tine iar tu daca ii bagi in seama raspunzandu-le la vorbele lor, le oferi satisfactie, o satisfactie ce ii face sa te enerveze in continuare. Sunt sigur ca te enervezi si ei cand vad asta rad de tine.
Totul depinde de tine, trebuie sa inveti sa ii ignori sau sa le raspunzi cu aceeasi moneda, sa ii enervezi si tu pe ei, sau sa arati ca ceea ce spun/fac nu te deranjeaza deloc.

Gandeste-te si tu putin, daca i-ai ignora, ar vedea ca nu te mai enervezi, ar cauta pe altcineva sa enerveze.
Totusi, ar fi bine sa nu te mai enervezi, mai ales daca e vorba de baieti care fac glume proaste. Arata-le ca esti mai desteapta decat ei si raspunde-le cu aceeasi moneda. Sau razi deodata cu ei, fa orice, dar nu te enerva pentru ca nu vei scapa in veci de ei.