Am trecut asta vara prin Arad(eu sunt din Timisoara) si era totul un santier! fusesem la premiera unei piese de teatru in regia unui aradean de-al vostru:Sorin Cristea... o adaptare dupa Kafka.Deasemeni,fiind f aproape de tine stiu cat a plouat saptamanile astea in partea noastra de tara si trebuie sa fie nasol pentru tine. Dar trebuie sa te inarmezi cu papuci rezistenti si cu rabdare, pentru ca mai e mult de reparat la drumurile alea.Prea mult.Sau ia-ti ca in Tess o pereche de pantofi in geanta si ii schimbi cand ajungi "pe curat"
Se intampla si astfel de lucruri. Macar se fac acele lucrari la drumuri. Altii stau in noroi o viata intreaga pentru ca primaria nu se implica.
Da, eu sunt in situatia asta. Doar ca nu merg la scoala, dar sunt tot din Arad si cartierul meu este tot plin de noroi. Insa va trece si santierul asta si cartierul va arata mult mai civilizat (vezi cum e acum Vlaicu, cum arata cartierul Alfa), pentru ca nu doar se repara drumurile, ci se introduce canalizarea menajera si pluviala (pe strada mea exista deja pluviala, dar pe majoritatea nu era deloc), se asfalteaza trotuarul, iar santurile se vor transforma in spatii verzi. Abia astept sa se finalizeze, sa pot semana gazonul, ba ma gandesc sa plantez si niste tei.
Vecine din Bujac, chiar crezi ca vor astupa dupa alegeri? Eu cred ca normal era sa finalizeze lucrarile inainte, si poate votau 95% cu base. Eu iti spun sincer, am votat cu Falca pentru ca a facut ceva (chiar daca ne va costa scump), dar nu as vota cu Basescu niciodata in viata asta.
Nu mai sunt dar am fost in situatia asta. Din fericire cai de la primarie au grabit lucrarile si nu a tinut mult.
Orasul stei, jud bihor... drumul de acasa pana la scoala il fac in noroi... au lucrat la innoirea retelei de apa... au terminat de vreo luna... pe o banda de mers nu mai este asfalt iar pe cealalta banda sunt parcate masinile... pe trotuarul ce duce catre scoala... noroi... pe drum la fel... in scoala... la fel... in clase...
Da in fiecare zi imi spal adidasi bujacu este inecat i noroi, se fac experimete pe noi stai linistita, e o chestie electorala, primarul Aradului dupa cum sti e ceva neam cu presedintele si s-au pus sa cioparteasca toate strazile ca sa vedem ca se lucra si sa il votez pe base, am fost cu sondaje de opinie in bujac si am intrebat oameni si oameni sunt foarte incantati si au zis ca voteaza cu basescu in proportie de 90%. o sa astupe dupa alegeri stai linistita