Nu o sa vina toti. Cel putin in GB nu-i lasa chiar daca vor sa aduca copii lor incoace englezii au alta gandire si nu se lasa usor pacaliti
Da, dar si cu aia existenti e posibil ca in ceva timp sa fie mai multi musulmani aia fac mai multi copii in medie decat englezii.
Si asa sant mai multi clandestini in GB decat englezi, hai daca se simt bine fara sa munceasca e bun pentru ei dar sa aiba lene sa faca copii e complicat
Europa si in acest moment are un numar mare de musulmani, mai ales dupa ce au primit migratori cu nemiluita, sa vedeti atentate acum, apoi sa nu se mire de ce s-a intamplat ce s-a intamplat!
Atat terorismul musulman, cat si fascismul, legionarismul si comunismul, trebuie indepartate din societatea moderna si pedepsite printr-o lege corect formulata.
In ziua de astazi, putem stopa un curent extremist care ia amploare prin mijloace democratice. Nu cred ca am ajuns in halul de a ne intreba peste cat timp vor invada musulmanii Europa.
Sper si eu asta. "Nu cred ca am ajuns in halul de a ne intreba peste cat timp vor invada musulmanii Europa." Suedia, Franta, Marea Britanie, Germania exemple bune de incapacitate. (adica pe nemti ii inteleg ca imbecilii aia de aliati i-au facut sa taca din gura sau le zic ca-s nazisti de restul)
Terorismul musulman aduce popularitate fascismului si legionarismului deci poate nu suntem chiar asa pierduti.