anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In cat timp se formeaza o gaura in lobul urechii? ca dupa scoaterea cercelului sa ramana deschisa.

A trecut o luna si inca mai sangereaza.

6 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Daca scoti cercelul pe un termen mai mare de2 saptamani cu siguranta ti se va inchide gaura.

| CDelia a răspuns:

Nu e normal sa sangereze dupa 1 luna. In aprox 2 saptmani trebuia sa nu mai ai probleme.
Cine ti-a facut gaura? Daca vreun amic de-al tau tare 'priceput' mare greseala, riscai sa faci vreo infectie.
La salon cand iti faci gaura, cei de acolo iti pun un cercel medicinal pe care trebuie doua saptamani sa-l tii. Daca l-ai schimbat nu ai facut bine, de asemenea nu te mai juca cu cercelul pana se inchide si incearca sa cureti zona.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil iti sangereaza pentru ca in tot acest timp ai tot scos cercelul. ar trebui sa se cicatrizeze intr-un interval de 10-14 zile, in care sa nu scoti cercelul deloc.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Dezinfecteaza zilnic pana se inchide rana si nu mai sangereaza, trebuia sa nu mai ai probleme pana acum, depinde cine ti-a facut gaura si cat de steril a fost acul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi-am facut singur gaura cu un ac steril insa problema e ca am scos cercelul de multe ori si astfel a inceput sa sangereze.

| NthtoShare a răspuns:

Cred ca timpul de vindecare variaza intre 8 si 16 saptamani. Nu cred ca o sa dureze chiar 16 pentru ca e in lob, dar nu inteleg cum mai poate sangera dupa o luna. Mie mi s-a recomandat sa folosesc rivanol si nu au sangerat decat in prima zi...