| chiftelutacrocanta a întrebat:

In cati ani credeti ca se poate invata limba romana la perfectiune,gramatical, verbal, si literar vorbind?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Hai sasi spun ceva foarte important, cand oamenii de stiinta au cercetat 5000 de creiere au aflat ca 90% din ce au invatat in 12 ani de scoala au uitat acele persoane, ce anume mentinem in memoria de lunga durata? doar lucrurile importante pentru noi, poti invata limba romana pe care observ ca o cunosti foarte bine daca te lovesti de ea cat mai des,limba romana este o limba latina este grea gramatical dar vocal este o limba vocala,muzicala alaturi de limba engleza,in limba romana sunt dialecte, e bine sa studiezi limba latina, eu am studiat germana veche o perioada,engleza veche etc sa vad legatura intre ele, repet depinde de cat de mult te implici,daca citesti cartii eu asta recomand,eu am invatat gramatica doar din citit cartii atat,nu sunt scriu mereu corect dar asta e,imi place studierea limbiilor,dialectelor,pot vorbi in olteneste, moldovesneste, ardeneleste etc limba gramaticala romana o vorbesc mereu, cred ca in 4, 5 ani o poti invata

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Si "literar". Da. Se poate.

Răspuns utilizator avertizat
| Salontanul a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Din punct de vedere gramatical cred ca, muncind cu asiduitate si avand in vedere nivelul la care esti, intr-un an se poate. Sunt niste reguli care se pot invata daca le prinzi spilul. Pentru voi tinerii cred ca se poate si mai repede.

| RAY a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

Man o vei invata cu rabdare,desi nu vad de ce ai vrea sa stai aici, dar tu faci cum vrei,ce sa faci? nu vezi ca tot mai rau o ducem,somajul creste,salariile proaste,preturi exagerate de mari, coruptie,voilenta,hotie pe strada, ce motive vezi tu sa stai aici? pe bune,aici nu ai un viitor,aici isi irosesti viata atat,fiecare zi =o zi pierduta din viata ta, aici nu poti face nimic, totul e haos, dar tu invata limba romana, eu as invata germana in locul tau