| luciannicolae95wow a întrebat:

în cazul vânzătoarei din Odorheiul Secuiesc care nu vorbea româneşte, ce parere aveti? Eu de felul meu sunt mai patriot, nationalist... cand vad asemenea stiri cu romani discriminati in tara lor, imi vine in gand Hitler care nu prea s-a gandit si la poporu asta nomad sa-l extermine. Scuze ca par asa rasist-xenofob, dar cand vezi ca ungurii stau la tine in casa si se fac stapani acolo, nu e in ordine.

7 răspunsuri:
| Speed99 a răspuns:

Locuiesti in Romania, vorbesti romana. Si nu spun asta pentru ca sunt nationalist sau patriot; nici lor nu cred ca le-ar placea daca m-as duce in Ungaria sa vorbesc romana.

In orice tara straina te duci - ori vorbesti limba tarii respective, ori engleza. E simplu.

| Drimmero a răspuns:

Unde e rasismul? Strainul cand iti comanda in propria casa, atunci ai tot dreptul sa-l dai afara, sau cel putin sa-l faci sa inteleaga ca nu e la el pe tarla!

| luciannicolae95wow explică (pentru Drimmero):

Probabil ungurii au fost primii si in Kaufland, nu doar in Ardeal laughing))

| Drimmero a răspuns (pentru luciannicolae95wow):

Degeaba esti primul daca pierzi bataliile importante...

Personalul Kauflandului e vinovat, are vina asupra sa!

| Doub a răspuns:

Exista oameni faini si oameni de rahat indiferent de etnie, religie si ce mai vrei tu, ok?
sa generalizezi din cauza unor specimene, e naspa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E haios sa vad astfel de stiri. Imi aduce de toti romanasii suparati din Italia ca le cere italianul sa vorbeasca limba lor si nu romana pe strada. Ipocrizia asta domne. Dulce ca mierea.

| WithinShadows00 a răspuns:

Vai tu, ai pus botul la un material de propaganda, de manipulat si de strans like-uri pe Facebook pentru ura impotriva CUI? A unora dintr-un tinut secuiesc, preponderent maghiar nu de ieri, ci de zeci de ani.
Nu a fost vorba de nicio discriminare. Omul cauta scandal. Iar angajata nu-l putea servi pentru ca nu functiona casa de marcat. Vezi comunicatul oficial Kaufland.

E de condamnat doar faptul ca tacea si nu stia romana. Intr-adevar, dar REPET: autorul filmarii a cautat raca intentionat si a vrut sa ne manipuleze sa credem ca femeia chiar nu servea romani.