| chiftelutacrocanta a întrebat:

In ce activitate de munca gasesti cea mai mare placere? Iti place sa muncesti?

11 răspunsuri:
| LostInPark a răspuns:

La noi in tara s-a eliminat de mult gandirea asta, de frica sa nu traim doamne feri intr-o utopie.
Prima data te uiti la castig, ca asta te intereseaza, majoritatea neavand hobbi-uri, apoi te trezesti in genunchi si cu lacrimi in ochi de la 20 de metri de sudura.
Nu toate muncile sunt frumoase si nu esti obligat sa-ti placa vreuna.Totusi e bine macar s-o alegi pe aia care o urasti mai putin. Dupa nevoile si cererile de pe piata muncii, iti dai seama ca nu toti putem fi ..agricultori astronauti.
Io ma bucur, ca am plecat pe afara de mult, acolo se castiga cel mai bine.Ma uit uneori cu jale la salariile de pe Terra.

| ABCD122 a răspuns:

Mi-ar plăcea sa fiu psiholog happy

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Incearca cu filme din alea...

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| JetBlueJet a răspuns:

*Mi-ar placea enorm si as si plang de bucurie daca as fi astronom.
*Da

| drutzix a răspuns:

Programare

| LostInPark a răspuns (pentru TrainRider):

Fac stand-up uneori cautand cele mai bune momente din viata cand trebuie sa-i smulgi cuiva un zambet.Am fost pana acum pe la inmormantari, accidente grave si TPU.
Ma ingrijoreaza loialitatea unora, chiar nu s-a gasit nimeni sa-mi imprastie vreo poza naspa pe aici?

| GoldandSilver a răspuns:

Geolog

| AFR81 a răspuns:

Meseria de profesor este, dupa parerea mea, cea mai frumoasa si cea mai lejera. Problema e ca este cam greu sa ajungi acolo. Mi-ar placea sa muncesc in acest domeniu.

| Venerabilul a răspuns:

Lenevit.

Întrebări similare