Prin era medievala in Japonia, sau cu vreo 2000 de ani in viitor tot in Japonia
In '89 in Anglia s-a intamplat ceva incredibil,, mai ales la Liverpool, minunea ce-o celebreaza orice fan Arsenal, este un an incredibil si fabulos care a socat istoria fotbalului.
Inteleapta decizia ta!
multumesc, insa eu nu am ales acest an pentru spectaculoasele rezultate pe plan sportiv.
Vazand anul si ca orice tunar veritabil mi-a sarit imediat pe retina si a avut o rezonanta aparte pentru mine si nu am putut sa trec asa ca pe langa un strain/
"Tunar veritabil" asta e expresia mea. In orice caz era de asteptat sa te pronunți, in contextul in care esti deosebit de înfocat cand vine vorba de fotbal. Ia-o mai ușor, sa nu te prindă palpitatiile.
Da' tu ai impresia ca ai descoperit roata si focul? Expresia asta a fost folosita de mine de mult timp,, tu doar ai accentuat-o, atat.
*Cineva nu e prea bine dispus*, iar de data asta nu e vorba de mine.
Si nu, nu am nici o impresie.
Esti suparat ca ți-am incalcat "drepturile de autor"? (Care in mod ironic nu cred ca îți apartin nici macar tie, dar in fine).
Si apropo, am făcut ceva mai mult decât sa o accentuez. Am ridicat-o la rang de particularitate a unei categorii sociale. (Si anume a microbiștilor, mai mult sau mai putin fanatici, suporteri ai renumitei echipe de fotbal, *tobele, va rog* Arsenal FC). Deci am si eu meritele mele
Hai ca esti simpatica,, nu gluma! Nu eram suprarat, nu aveam de ce si nici frustrat cand ti-am scris.
Ei bine, scuze imaginare acceptate. (cu toate ca: unu la mana, nu intentionam sa fiu simpatica si doi la mana: tot pari ofticat, chiar daca vrei sa ascunzi asta si sa îți menții reputatia de Mister optimism in persoană. Dar nu-i nimic, am sa ma prefac ca nu am observat asta. )
Ofticat e putin spus,, ma enerveaza situatia actuala de acolo, conducerea e mereu ignoranta si eu ca fraierul ma enervez. Optimismul nu imi dispare, dar e de prisos de mult timp,, degeaba sper la gloria nu de demult.
Ai spirit de observatie,, din cate observ/
Da, imi place sa analizez oamenii. E interesant.
Cat despre situatia ta. Un sfat: nu te enerva degeaba. Te consumi practic pentru nimic. Nu te implica emotional, daca știi ca nu te ajuta cu nimic, mai bine spus: ia-o ca pe o simpla pasiune, nimic mai mult.
Usor de zis,, greu de facut. Bine ca fotbalul nu mai inseamna totul pentru mine de ceva timp.
Fotbalul e ca politica, auzi numai minciuni in conferintele lui W0nger, bine ca ii vine randul sa plece si nu trebuie sa-l tolerez foarte mult, in maxim 2 ani e pa.
Nu e chiar atât de greu. Dar e decizia ta pana la urma, deci nu ma bag.
"nu mai inseamna totul pentru mine de ceva timp." Mi te si imaginez un fanatic vopsit pe fata cu pancarde, tricouri, șepci si alte chestii de genul
Ala-i suporterul adevarat,, ala fanatic si plin de energie in el!
Ador fanatismul ăsta. Are un strop de demență. Uneori mai ai nevoie si de asta.
Si eu il ador, ceea ce iubesc la Arsenal si chiar apreciez este faptul ca suporterii nu abandoneaza echipa indiferent, ei sunt meci de meci prezenti si niciodata nu vor parasi echipa in ciuda faptului ca trofeele lipsesc in ultima vreme. Sa iubesti o echipa pentru trofee e ca si cum iubesti pentru bani o femeie/
Eu as fi vrut sa ma nasc tot in 2000 cum sunt acum dar as fi vrut sa ma nasc in America.
metonst54 întreabă:
razadeluna întreabă: