Prin 1970 asa, sa vad si eu cum erau vremurile alea, cu masina de inghetata ce venea si toti copii se bucurau, fara computer, telefon si alte din astea, asa doar pe afara cu mingea, de`a v-ati ascunselea, pffff:X:X, aaa da` sa n`am 17 ani sa am vreo` 11.
P. S:Super tare intrebarea ta.
1918.Pentru ca as avea ocazia sa cunosc in sfarsit niste romani in adevaratul sens al cuvantului
Pai stiu eu prin 1000-1000si ceva? ca era mai curat aerul, mai naturala lumea, si nu erau computere binenteles.Ar fi interesant
1848 -> 2000 . Să pot să mă bucur de bunicii mei, să văd ce fel trăiau oamenii pe timpul lui Ceauşescu.
Asi fi vrut in era lui adam si eva... inainte de Hristos... deoarece nu se descurcau cu nimic pe atunci. erau cam fraieri
In 1991, cand m-am nascut.ca sa imi pot retrai copilaria :X sa pot retrai anii aceia in care nu aveam griji, dormeam linistita noptile fara sa ma gandesc la ziua de maine si in care traiam simplu (nu ca si acum, cand in loc de jocurile placute intr-un grup mare de prieteni adunati la coltul strazii, se afla calculatoarele )
Pai eu as vrea sa traiesc in ani cand tat era mic ca si mine in 1963 :X:X de ce? pentru ca atunci nu erau multe crime nu se lua nimeni de tine si pe vremea aia era copilarie nu ca acum
In 2005. as vrea sa pot da timpul inapoi. regret ca nu mi-am pretrecut mai mult timp cu persoane dragi mie