DE ce ai vrea asta?
are cumva legatura cu Violetta? ca doar ea a fost suspendata, fara a spune si de ce.Mi se pare incorect.
Pe termen nelimitat p poti incalca regulamentul grav si de mai multe ori... cred eu.Vad ca ai primit likul cu regulameul pe care trebuie incalcat
Injuri /jignesti lumea de aici, poate chiar administratia, iti mai faci enspe mii de conturi, hai ca poti,
Răspuns şters pe 18 Februarie 2025 6:48
Vezi că nu-i " eroare" este realitatea! și Adevărul!
oricine poate fi acolo! Atâta timp cât se va tace și se va accepta orice formă de abuz! și cenzură la libera exprimare! fără nicio dovadă reală și Adevărată!
Ei abuzează de funcția Lor ei își bat joc de oamenii! fiindcă ei sănt la butoane!
FRAȚİLOR TREZİȚİ-VĂ!
Răspuns şters pe 18 Februarie 2025 6:47
Este singurul om! Care se află acolo! Prin Nedreptate prin abuz și prin forțarea la tăcere! și limitarea la tăcere! La doar 5 cuvinte! 5 cuvinte vom avea de zis cu toți dacă ei se vor supăra pe noi!
Se cenzurează cu abuz! Libera exprimare! La o femei! ca Doamna violleta2022! Fără nicio dovadă reală! fără nicio dovadă Adevărată!
Se face o Nedreptate! Se face un Abuz la libera exprimare a unui om nevinovat! Cu Adevărat nevinovat! Doamna Violleta2022!
Iar alți sănt lăsați să facă orice vor ei! Fiindcă sânt protejați de ei! De asta mise ia și mie dreptul la exprimare fiindcă eu le dau Adevărul în față!
Este dreptate ce fac ei? Este normalitate ce fac ei? Unui om Nevinovat! Care na comisi nico fată față de absolut nimeni! Dacă noi astăzi tăcem! Să fiți sigur că vom urma și noi! fiindcă aicia legile le fac "oamenii Nedreptăți!
Aicia există un cult! de Hiene organizate! Care nu o să-le mai mergă toate mârșăvile! toate nedreptățile! fiindcă oamenii! cei oamenii! Cu Adevărat! oamenii Se vor trăzi ușor ușor cu toți!
Nici mie nu mi s-a parut corect suspendarea Violetei. Se pare ca avem o cârtiță printre noi, care incalcă regulamentul dar aruncă vina pe alții.
Mise șterge toate răspunsurile și întrebările când vor ei! și când își doresc ei! Doar pentru că ei pot face asta cu ori cine.
Ba chiar mai multe cartite.
daca spun ce gandesc ma suspenda astia si pe mine.
Și normal! Gașca de Hiene! Care stau la ordinele! ăluia care își face de cap! dacă nu-i convine lui de cineva! ori șterge răspunsurile Mele ori contul definitiv suspendat! Dacă nu-i convine lui ceva!
Are el o grupare de BOȚİ! nu-i singur asta este clar! este păzit spatele lui bine de tot! nu ajungea ăsta să-și facă de cap de "unul singur"
Maestre! darrio2007! Dacă înțelegi ce zi! Individul nu-i singur! Mai are aliații de ai lui tot ca el Hiene!
Mie nau ce să-mi facă! Să-mi suspende contul meu cât vor ei! Doar de Dumnezeu și Hristos am frică NU! de Hiene!
Isabella883 întreabă: