| 1onur a întrebat:

În ce condiții se poate suspenda contul meu? Dacă fac ce? Am voie sa pun întrebarea asta?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Probabil ai fost raportat de multi useri.

37 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns:

Daca nu esti politically correct.

| 1onur explică (pentru StrongHeart):

Ciudat... Ciudat rău de tot o fi oare real ce văd...

| 1onur explică (pentru StrongHeart):

Ție țisa întâmplat?

| 1onur explică (pentru Kufu95):

Ia ca mă uit acum! Și revin imediat dacă ceva mia scăpat happy

Ca sa vezi? Nimic!

| Kufu95 a răspuns (pentru 1onur):

Acum am văzut, imediat mă uit să văd care a fost problema.

Păi chiar de te rog frumoshappy

Mie tot îmi scapă ori am orbit eu nu știu mă poți lămuri?

Vezi că e la punctul 40, ce este interzis.

EXISTĂ! posibilitatea să am contul suspendat fără niciun motiv real!

Ce zici kufule? Se poate asa ceva? Este posibil?

Păi m-am uitat chiar acolo! Tu vezi undeva asta? Câci eu nu văd arată-mi și mie unde?

Crezi că abuzează cineva de funcția lui! Ca Admin! "Cristina"!?

Nu, am tot auzit vorbe, dar nimic concret, eu nu trag niciodată concluzia finală în legătură cu un aspect, până nu văd exact ceva în fața ochiilor o dovadă clară.

Deci nici dacă vezi și îți arăt fapte reale Adevărul și realitatea nu ai să mă crezi?

Ești pregătit să vezi? Adevărul!

Că poți fi Banat și suspendat fără niciun motiv real! și fără niciun motiv Adevărat! Doar fiindcă așa își doresc băieței de la butonașe!

Vrei să vezi? Sau te-ai răzgândit)))))

Păi aia zic că nu am văzut nimic de genul până acum.

| Fatamuntilor a răspuns:

DE ce ai vrea asta?
are cumva legatura cu Violetta? ca doar ea a fost suspendata, fara a spune si de ce.Mi se pare incorect.
Pe termen nelimitat p poti incalca regulamentul grav si de mai multe ori... cred eu.Vad ca ai primit likul cu regulameul pe care trebuie incalcat
Injuri /jignesti lumea de aici, poate chiar administratia, iti mai faci enspe mii de conturi, hai ca poti,rolling on the floor

| 1onur explică (pentru Fatamuntilor):

Uite de ce! răspunsurile miau fost șterse! de ce!

Răspuns şters pe 18 Februarie 2025 6:48
Vezi că nu-i " eroare" este realitatea! și Adevărul!

oricine poate fi acolo! Atâta timp cât se va tace și se va accepta orice formă de abuz! și cenzură la libera exprimare! fără nicio dovadă reală și Adevărată!

Ei abuzează de funcția Lor ei își bat joc de oamenii! fiindcă ei sănt la butoane!

FRAȚİLOR TREZİȚİ-VĂ!

Răspuns şters pe 18 Februarie 2025 6:47
Este singurul om! Care se află acolo! Prin Nedreptate prin abuz și prin forțarea la tăcere! și limitarea la tăcere! La doar 5 cuvinte! 5 cuvinte vom avea de zis cu toți dacă ei se vor supăra pe noi!

Se cenzurează cu abuz! Libera exprimare! La o femei! ca Doamna violleta2022! Fără nicio dovadă reală! fără nicio dovadă Adevărată!

Se face o Nedreptate! Se face un Abuz la libera exprimare a unui om nevinovat! Cu Adevărat nevinovat! Doamna Violleta2022!

Iar alți sănt lăsați să facă orice vor ei! Fiindcă sânt protejați de ei! De asta mise ia și mie dreptul la exprimare fiindcă eu le dau Adevărul în față!

Este dreptate ce fac ei? Este normalitate ce fac ei? Unui om Nevinovat! Care na comisi nico fată față de absolut nimeni! Dacă noi astăzi tăcem! Să fiți sigur că vom urma și noi! fiindcă aicia legile le fac "oamenii Nedreptăți!

Aicia există un cult! de Hiene organizate! Care nu o să-le mai mergă toate mârșăvile! toate nedreptățile! fiindcă oamenii! cei oamenii! Cu Adevărat! oamenii Se vor trăzi ușor ușor cu toți!

| darrio2007 a răspuns:

Din câte stiu ai mai avut contul suspendat. Chiar nu stii conditiile?

| 1onur explică (pentru darrio2007):

Ce condiții?

| darrio2007 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nici mie nu mi s-a parut corect suspendarea Violetei. Se pare ca avem o cârtiță printre noi, care incalcă regulamentul dar aruncă vina pe alții.

Mise șterge toate răspunsurile și întrebările când vor ei! și când își doresc ei! Doar pentru că ei pot face asta cu ori cine.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru darrio2007):

Ba chiar mai multe cartite.
daca spun ce gandesc ma suspenda astia si pe mine.

Și normal! Gașca de Hiene! Care stau la ordinele! ăluia care își face de cap! dacă nu-i convine lui de cineva! ori șterge răspunsurile Mele ori contul definitiv suspendat! Dacă nu-i convine lui ceva!

Are el o grupare de BOȚİ! nu-i singur asta este clar! este păzit spatele lui bine de tot! nu ajungea ăsta să-și facă de cap de "unul singur"

Maestre! darrio2007! Dacă înțelegi ce zi! Individul nu-i singur! Mai are aliații de ai lui tot ca el Hiene!

Mie nau ce să-mi facă! Să-mi suspende contul meu cât vor ei! Doar de Dumnezeu și Hristos am frică NU! de Hiene!