In amundoua, dar mai mult in religie. Asa am fost crescuta. Nu iti pot spune de ce. Ori crezi de mic, ori nu.
Buna.Cred in amandoua dar mai ales in stiinta.Pentru ca stiinta dovedeste mult mai multe lucruri decat religia.Nu zic ca religia este inutila ( sa nu ma crezi ateu)dar stiinta este capabila de mai mult, in schimb religia nu este capabila decat sa ne povesteasca despre cei care au avut un rol important in creerea Crestinismului.
Tind sa cred mai mult in stiinta. dar in acelasi timp nu vreau sa cred ca dupa ce murim nu o sa mai fie nimic..totusi as mai vrea sa ma intalnesc inca o data cu cei dragi pe care nu-i mai am langa mine!
Eu personal sunt mai mult pentru stiinta deoarece are argumente mai puternice si mai pertinente in privinta crearii omenirii. Nu spun ca religia e un lucru rau doar ca sunt o gramada de oameni cu o mai mare gramada de religii iar fiecare dintre ei sustine ca religia lor e buna. Parerea mea personala e ca toata chestia asta cu religia e asa un fel de spalare de creier ca lumea sa faca ce vor alti si intr-un fel sau altul, altcineva sa fie stapan pe viata mea; sa ma controleze intr-un mod in care eu sa nu imi dau seama si sa accept.
asdfgknjfd întreabă: