Daca stii sa faci ceva, merge bine si Romania.
E 'moarta' pentru aia care au terminat un liceu teoretic, eventual si o facultate de masurat rezistenta la oboseala a aerului, apoi cred ca merita sa fie intretinuti de un angajator, pentru ca nu stiu sa faca nimic, cu diploma.
Poti sa fii prost si cu 8 clase, daca iti trece prin minte sa te califici ca electrician, te apropii de salariul mediu, si te mai lipesti si de ciubucuri. Dar e greu, e cu salopete, te murdaresti, nu stai la birou, e stres... Iti trebuie multe perechi de coie, si vreo 4 de maini, ca sa prinzi firele
Si e doar un exemplu, sunt multe meserii relativ usoare, bine platite si foarte cautate, pe care idiotii fara potential de cariera le evita.
Romania este moarta pentru multe generati.Eu am fost plecat in strainatate de 12 ani. Anul 2017 nu sa indreptat nicaieri. Optiunea buna tot in strainatate este daca esti pe cont propriu.
Eu inca sunt aici, ma gandeam sa vin inapoi si sa iau o casa dar avand in vedere ceea ce se petrece in tara.Am colegi care nici nu mai vor sa se intoarca in Romania
Nu da bani pe casa nu merita, mai bine stai cu chirie 1 an si apoi te decizi sigur ce sa cumperi.