În locul cuiva care prețuiește viața.Mie mi-e indiferentă, iar așa aș știi că am murit făcând ceva bun.
Nu e singurul
Nu e ca nu-mi place light, numai ca L mi-a atras mai mult atentia; nu ca nu mi-ar placea Light dar L a iesit mai mult in evidenta.Cred ca daca L l-ar fi omorat pe Light avea el mai multi fani
Interesant punct de vedere.
La un moment dat, am crezut ca s-au imprietenit, cand i-a sters picioarele, dar Light l-a omorat,,,,,,,,,,,
Bai eu cred ca fiecare a facut ce e bine din punctul lui de vedere.Light a zis ca cineva trebuie sa-si sacrifice sufletul pentru a salva umanitatea dar si L cauta dreptatea tot in modul lui.In cazul asta se aseamana.Cred ca daca putea si L era in stare sa-l omoare pe Light...
Light a zis ca oricine i-ar sta in drum, chiar daca e familie sau prieteni o sa-l omoare. Daca nu gandea asa nu mai era ''Kira''.In plus Light chiar daca Light se imprietenea cu L tot nu simtea niciun fel de regret...
Pai, cand vine vorba de viata lui sau a altuia, normal ca si-o apara pe-a sa.
E rau sa omori infractori.Ce-i care fac asta trebuie condamnati(L)
Cineva trebuie sa-si sacrifice sufletul ca sa salveze lumea.(Light)
Cam la asta ma refeream eu cand am spus ca fiecare face ce e bine din punctul lui de vedere.
Da. Desi, recunosti ca e ciudat?> Adica, pe alocuri e fortata treaba,,,, in unele situatii Light e foarte inteligent si perspicace, in altele e un mare prost,,,, char daca e om, prea mare discordanta. Recunosc, prima data cand vizionezi, nu iti sare asta in ochi, pentru ca totul e nou si trebuie sa fii atent la prea multe chestii deaodata. Dar daca revezi, deja pare putin nalelocul lui, comportamentul lui Light.
Ce moarte mai e aia daca mori fericit
Vad ca ti-a modificat optiunea
Himalaya e de vină!
Pe Marte sau pe oricare alta planeta din Sistemul Solar numai nu aici pe Terra
De ce nu pe Terra?
Nu stiu probabil ca am vazut Interstellar de prea multe ori si finalul m-a dat gata
AditzaAditsssa întreabă:
Mihaela024 întreabă:
Nimicul întreabă: