| catthshshshs a întrebat:

In ce masura v-au folosit raspunsurile date pe site de catre useri? Eu am descoperit foarte multe lucruri pe care nu le stiam si am invatat ca pot impartasi si altora ceea ce stiu sau pot ajuta atunci cand este nevoie happy

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Concluzia ta este buna, cred ca pentru noi toti acest site este folositor. Fiecare dintre noi a invatat cate ceva din raspunsurile date, chiar din intrebarile puse de useri pentru ca, asa putem sa ne regasim pe noi si putem sti cum este mai bine sa actionam intr-un caz ori in altul, care este similar cu cel dezbatut pe site.
Sunt insa si userii care au venit doar "sa se distreze" pe site si fac gafe, ori jignesc pe cei care isi iau in serios rolul pe care-l au in urmarirea scopului final, de a face lumea putin mai buna.
Cred ca acest site isi dovedeste utilitatea si mai cred ca, depinde de fiecare dintre noi ca acest standard sa se mentina si in continuare.

4 răspunsuri:
| Spintecatorul a răspuns:

Pe mine, personal m-au ajutat intr-o oarecara masura, raspunsurile de pe acest site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aceeasi masura ca si tine, sunt unele sfaturi cu folos si unele intrebari si raspunsuri care pot ajuta pe oricine ar fi in situatia celui care raspunde sau pune intrebarea!

| andreimicutu a răspuns:

De cand s-a inventat lumea exista un singur lucru sigur despre gandirea umana. Si anume un plan. In ce consta el? El spune ca noi suntem perceputi in felul urmator:avem o parte deschisa pe care o aratam la toata lumea(si anume ca suntem baieti/fete, ca avem par etc), o parte inchisa(ceea ce numai noi stim si nu spunem nimanui) si o parte oarba(in care regasim ticuri verbale sau ticuri in comportament pe care noi nu le vedem sau nu le acceptam). Deci este normal sa descoperi lucruri noi despre tine cat si despre altii! Succes big grin

| Razvan a răspuns:

Eu am descoperit mentalitati de oameni destul de intresantethinking