Nici acum nu stiu sigur, dar am 2-3 optiuni serioase si va trebui sa ma hotarasc la ce facultate sa dau.
Cand eram in scoala generala imi doream foarte mult sa ajung medic. Intrand la liceu, am observat ca nu sunt facut pentru asta. Chimie habar n-aveam, iar nici cu biologia nu stateam prea stralucit. Prin clasa a 11-a, vazand ca nu ma pricep la mai nimic, am ales sa iau drumul istoriei, materia mea preferata. Am intrat la facultate. Ma incanta ideea ca voi deveni profesor. Sper sa reusesc s-o si termin.
Idem
In cazul meu, domeniul il stiam de cand am ales si liceul. Facultatea in sine (care din ele ca e multe si e grele, locatia) pe ultima suta de metri si sub presiunile parintilor care voiau sa ma trimita departe de ei. Bine, glumesc.
Pai eu din generala m-am gandit si m-am hotarat, pentru a da la liceul potrivit pentru mine .
De prin clasa a X-a, insa am mai multe idei. Nu sunt prea sigura pe care dintre ele doua sa o aleg.
Mhm..ma gandeam sa fac o facultate de informatica si dupa sa ma lansez pe plan vocal.
I-auzi! Ia da-mi un sample pe privat. Sa auda si urechile mele ceva placut pe ziua de azi.
De ce? Ai avut o zi proasta?
De la inceputul liceului am stiut ca vreau sa urmez o facultate din acelasi domeniu( ca in liceu). Mai serios am inceput sa ma gandesc din clasa a 11-a cred.Pentru o perioada era sa ma razgandesc si abia dupa bac m-am hotarat sa ma duc pe ce am zis de la inceput.
ralucaralu întreabă: