Eu sunt la facultate deja. Am avut ocazia unei burse in Danemarca dar am renuntat din diverse motive. Am vrut sa dau la litere la Cuza in Iasi dar nu s-a putut. Nu mereu ce dorim se si intampla.
As dori la Institutul de Teatru si Film sau Universitatea de Arta-sectia de Arte plastice pentru ca reau sa fiu fotograf sau/si regizor.
As dori sa merg in strainatate, in Polonia.
Sau macar in Bucuresti, cel putin nu e asa de scump precum in Cluj.
Daca nu reusesc nimic din toate astea, raman in Brasov sa fac facultatea.
Tu unde vrei sa o faci? (facultatea, desigur)
In ANglia la o ora de Londra, langa Colchester, cel mai vechi oras din tara, Essex- criminology and media studies.Am mers la un targ de burse unde am gasit aceasta optiune, si cum imi place psihologia si am inclinatii sper asa ceva, asta am optat. Orasul e superb, rustic si romantic iar colegii mei vor fi de toata nationalitatiile.Ador diversitatea!
Eu as vrea sa urmez Facultatea de drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara.Totul a inceput cu vizionarea serialului csi.Initial am vrut sa devin criminalist, insa acum as vrea sa fiu procuror.Desigur ca daca s-ar ivi oportunitatea sa urmez facultatea in alta tara nici nu as sta pe ganduri.Probabil ca ceva tot pe acest domeniu:criminalistica, investigatii.
Salut. Imi doresc sa intru la Academia de Politie! Sunt totusi realist... este foarte greu sa ajung acolo. Ma incred insa in fortele proprii
Pai sa vedem...as opta pentru facultatea de medicina(in Bucuresti), apoi as pleca in strainatate, bineinteles
Raiden întreabă: