anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce tara ati vrea sa fiti sau in ce loc? De ce?

18 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

As vrea sa fiu in SUA Miami ca e cald tot anul.

| oglindasultanului a răspuns:

Aici
https://images.creativemarket.com/......qzksf-.jpg 1526152574&s=bbf17b44c53379e22e06febc88fd153c
https://travital.com/assets/uploads/2017/06/Vakil-Mosque-Shiraz-1.jpg
Pai uite si tu cum arata locu asta.

| anonim_4396 explică (pentru oglindasultanului):

Unde e?
Prima imagine nu se deschide.

| oglindasultanului a răspuns (pentru anonim_4396):

A stricat link, sunt niste moschee in shiraz.

| Eireann a răspuns:

Deocamdata sunt in Irlanda de Nord si sunt destul de multumita. Pe viitor sper sa ma mut in Noua Zeelanda - imi pare o tara foarte frumoasa si am auzit ca stilul de viata este mai relaxat decat in Europa si ca oamenii pretuiesc mai mult timpul liber, clima este mai buna.
Un alt loc care e aproape de inima mea dar unde nu pot sa locuiesc din motive practice este Grecia unde sper sa ma pot duce in vacanta din nou cat mai curand.

| anonim_4396 explică (pentru Eireann):

Si mie imi place mult Grecia, ma simt confortabil acolo. Am fost prin Stavros, Uranopolis, Tesalonic, am fost si prin Thassos. Iubesc cerul de Grecia. Nu stiu daca am vazut vreun nor cat am fost vara pe acolo.

Da, intr-adevar noi romanii nu prea pretuim timpul liber. E fain ca te-ai gandit la asta in alegerea locului in care sa mergi. In sensul ca majoritatea oamenilor pleaca pentru serviciu fara sa se gandeasca intru totul la cum va fi viata lor personala. happy

| 1997onur a răspuns:

Constanța și atâta.

Dece?

Am un loc de munca de 10+care am învățat meserie și încă învăț multe și atâta duminica am liber și ies pe afară fac sport ma bucur cu adevărat ca nu am ajuns pe drumuri greșite și ca am un loc de munca de nota 10 și un maestru de nota 10000++++ datorită lui am invățată meserie și mai am multe de Învățată abia aștept sa fie 7 sa merg la munca sal văd cum mai este ce face săi cumpăr cafeau lui preferata cu lapte e un om și un prieten adevărat

| anonim_4396 explică (pentru 1997onur):

Fain. Deci esti multumit de ceea ce faci. Si ce meserie înveți?

| 1997onur a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt zidar am invata meserie de la maiestrul meu si sunt foarte multumit de meseria pe care o am abia astept sa incept munca nu mai suport sa stau in casa si sama plimb aiure pe strazi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

SUA.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

De ce? Visul american? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hihi. Sunt fata, deci nu ma pot pronunța, dar si mie mi se pare ca asiaticele lasa impresia ca sunt mai tinere decat sunt de fapt.
Poate in Japonia se pastreaza inca tradiția locala si de aia sunt oamenii mai atenti la gesturile lor?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Barbados, Caraibe, deoarece îmi doresc să văd plajele acelea exotice. ❤

| Jus7t a răspuns:

La tine.

| anonim_4396 explică (pentru Jus7t):

Man, eu sunt in spital acum. Chiar vrei sa fii la mine? rolling on the floor
Numa' intreb.

| Jus7t a răspuns (pentru anonim_4396):

Wrong chat, sorry.

| Mtoni a răspuns:

În Rai aș vrea să ajung dar pentru asta trebuie să fiu mulțumit, smerit și iubitor oriunde m-aș afla.
Pentru că în Rai voi fi perfect sănătos și voi simți iubirea imensă a îngerilor.

| anonim_4396 explică (pentru Mtoni):

Interesant raspuns. Nu ma așteptam sa mai fie useri pe TPU care vor sa ajunga in Rai...big grin

Dar cred ca asta se poate rezolva inca de aici, "Fa rai din ce ai!" si dincolo continui tot asa.

Întrebări similare