In Canada. Mi-a facut pofta altcineva. Daca ar fi fericit as merge si in spatiu. Dar pot? In rest merg des la culcare, acolo e foarte bine, caci e o tara pe care ti-o faci cum vrei tu.
Undeva in nordul Europei, nord-vest, pe acolo, chiar daca nu imi place frigul, mai bine o haina in plus decat hoti, violatori, criminali prea multi pe km patrat. Sau Australia, desi ganganiile alea mari nu sunt ceva linistitor. Iau in calcul partile rele, ca daca le iau doar pe cele bune, ma mut in vreo tara din America Latina, prin Africa sau tarile arabe si e bai.
Să emigrez...în niciuna.
Să vizitez, multe. Țările nordice, Irlanda, Australia, Sua, Germania...
Aici unde sunt deja deja de multi ani... adica Danemark aici totul este mai mult decat ok, viata, job, mod de gandire, scoala, orice iti doresti cu putin efort devine realitate, oamenii sunt simpli, simti ca traiesti, nu ai motive de tristete dar nici griji! Limba este o problema, daneza este fff grea dar daca vrei se poate invata. Clima este mat rea, asta se intampla in primi ani, dupa nu mai exista problema
Aş vrea să emigrez în Sua, să primesc cetăţenie permanentă şi să mă înrolez în infanteria marină.
Prin America de Sud. Argentina, Brazilia, Uruguay pe acolo..peisaje frumoase, clima buna si fotbal la maxim
Si economia cam la fel cu a Romaniei.
In unele regiuni da, sunt la limita subzistentei. dar de ex. Brazilia este o tara in continua dezvoltare economica si cu un trai mult mai bun decat in Romania. un Rio De Janeiro, Brasilia, Sao Paolo, unul dintre aceste mari orase ar fi un vis
Dar si o rata a criminalitatii mult mai mare decat in Romania!
Da... crime, traficanti de droguri, de copii, politisti corupti si etc. dar toate astea sunt in acele zone sarace... America de Sud este un continent superb poate ca eu il vad altfel din pricina peisajelor frumoase, o limba usoara, o clima calduta. pentru mine personal mai multe plusuri decat minusuri. probabil tu ai o alta opinie/parere dar sa stii ca drogati, criminali, idioti etc. gasesti peste tot, una in cap o poti primi si pe strazile din Romania si in Germania si in Italia, Sua oriunde asa ca stai linistita, nu esti in siguranta niciunde
Acolo,poate sa apara orice nebun si te impusca pe strada sau la restaurant fara nicio remuscare.Deocamdata,la noi nu e chiar asa.Se mai intampla dar mai rar si in general, e un caz mult discutat pe urma la TV.In tarile acelea din America de Sud e ceva obisnuit.Venezuela,Brazilia,Columbia sunt tari periculoase si nesigure.Da, sunt frumoase ca peisaj.
E continent..Australia/ Sydney, pentru tot..stil de viata, clima nu-i nevoie de cuvinte. daca te intereseaza uite un material http://www.youtube.com/watch?v=BeJlPmNZ6Ic
compactdisco întreabă: