anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce tari ati fost si oamenii v-au lasat o impresie buna, unde v-ati simtit si ati fost primiti foarte bine si nu ati fost discriminati?

De Franta, Italia, Spania stim toti ca oamenii sunt mai prosti ca noi si ne discrimineaza...deci de aceste tari nu poate fi vorba.

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Canada. Imigrantii sunt acceptati, niciodata nu am avut probleme. Lumea e rece dar este politicoasa si civilizata si te ajuta daca intrebi ceva. Si aic te saluti pe sttrada cu oameni pe care nu ii cunosti.

| Syndre a răspuns:

Austria, Elveția și Germania. Nicăieri n-am văzut atâta bun simț ca acolo, plus că sunt atâtea locuri de vizitat care-ți taie respirația...
M-am simțit bine și în Turcia sincer, toată lumea era foarte prietenoasă și disupusă să negocieze prețurile... dar eram într-o stațiune ce-i drept. big grin

| vampyremisa a răspuns:

Am trecut prin mai multe tari dar nici una nu este ca Suedia. Tatal meu e suedez si cand mergeam acolo toti erau extreme de politicosi, draguti si calzi. Sigur, ca strain este mai greu, dar te adaptezi. Nu te astepta ca un strain sa iti vorbeasca prea mult. Este o tara de vis. Merita vizitata! Tara in care am fost discriminata? Chiar Romania. In Suedia ii cam doare in dos daca esti African, Asiatic, francez sau roman sau nu(desi de uita la rromi si la musulmanii cu prea multi copii), dar aici nu. Aici toti ma judeca, aici se rade de mine.

| ReconGTA a răspuns:

Suedia mi-a lasat o impresie excelenta. Oamenii sunt respectuosi, civilizati, prietenosi (te saluta pe strada chiar daca nu te-au vazut in viata lor). Daca vezi un accident te inchini. In opinia mea, este o tara de vis.
Bafta!