| outlandish a întrebat:

In ce tari ati vrea sa calatoriti? in ce tari ati mai calatorit si ce impresie ati avut?

4 răspunsuri:
| doar.pt.voi. a răspuns:

Buna.
Vreau sa calatoresc in America, Anglia si in Olanda.
Am fost in Ungaria, Austria, Slovenia, Italia, Franta, Germania, am avut o impresie foarte buna, oameni mai buni, curat, totul pus la punct, nu pot spune ca am vazut multi rromi, dar totusi, sunt locuri superbe si merita vizitate, chiar si din mers...
Iti recomand ca sa mergi si tu, si sunt sigura ca o sa-ti placa.

Toate cele bune!happy

| Bya132 a răspuns:

Eu am fost in Austria ( orasul Viena ), Ungaria ( orasul Budapesta ), America ( Washington ), Franta ( Paris ), Grecia ( Creta )

Sa o luam in ordine.
In Viena :

A fost frumos, este o tara superba, ai ce vizita. ( partile bune ), acum ca orice tara, are si ea partile ei rele. Si anume :
Daca doresti sa te duci la toaleta publica, trebuie sa platesti ( 2 euro ), asa ca daca doresti sa pleci in Austria, iti sugerez sa ai maruntis la tinelaughing.

Ungaria, Budapesta:

Nu stiu, nu mi-a facut o impresie foarte buna. Ei au pastrat multe zone istorice. ( partile bune ), acum, partile rele. este foarte frig acolo ( ma rog am fost iarna si sau inregistrat -15 grade C ). Strazile sunt inguste, mancarea nu este buna ( mie nu mi-a placut, asta nu inseamna ca tie nu iti place ). In concluzie despre Budapesta, mai bine intr-un colt inflorit cu aer curat in Bucegi.

America, Washington.

Ca sa stii, nu am fost in vacanta, ci la niste verisori. A fost frumos, dar am fost impresionata de cate crime si cate legi pot in incalca americanii.
Am aflat ca acolo sunt legale drogurile si pistoalele. straight face
Uneori, imi era frica sa ies afara deoarece erau multi negrii si ma speriau ( erau urati, dar nu ii judec pentru asta ), mi se pareau dubiosilaughing.

Franta, Paris

Pai, acolo a fost superb. Sunt civizati, dar poporul se inegreste si acest nume " regal " Franta te duce cu gandul la frumusete, dar este frumos din punct de vedere al evolutiei si frumusetii naturii.
Chiar frumos acolo.

Grecia, Creta.

Ape curate, oameni care lupta pentru traiul lor, frumusetea naturii, cald, ce sa mai comentezi? Absolut manific.

Nu mai vreau sa merg nicaieri, noi nu ne-am vizitat toata tara si vrem sa mergem altundeva ( si mie imi place sa vad ce mai este prin strainatate, dar si Romania e frumoasa ).
Prefer sa imi petrec timpul la munte, la aer curat, in Romania!

Bafta!

| Puffy_9872 a răspuns:

AAm mers in viena, bulgaria, grecia, ungaria si a fost super, mai fain decat in romania.eu as vrea sa merg in franta, londra, china, america, australia :d

| maddy0212 a răspuns:

Cel mai mult mi-ar placea sa merg in Japonia. Apoi in SUA.
Singura tara in care mi-am petrecut concediul a fost Spania. Am stat 2 saptamani in Barcelona si a fost super.