Da,mi-am dat seama ca tu ai zis cel mai mare adevar, chiar azi intorcindu-ma din cumparaturi mi-a fulgerat in minte ca am scris eu multe dar esentialul nu-valoarea unui om este data de cita bucurie aduce in viata altor oameni.Asta nu eu am ghicit dar sunt foarte de acord.Am vazut secventa in filmul The bucket list cu Jack Nicholson si Morgan Freeman.Bravo puisor foarte bine ai spus si pe bune ai primit funda.
Am si gasit secventa respectiva:
https://www.youtube.com/watch?v=utAOfNfI_vE
Pur și simplu în faptul că ești om. Viața oricărui om este practic sacră. Atât de sacră încât mai mult sau mai putin are protectie legală
In faptul ca imi asum responsabilitatea faptelor,ca sunt gata mereu sa ajut pe cei din familia mea,ca sunt un om de cuvint daca promit ceva si duc la bun sfarsit promisiunea,ma apreciez pentru ca nu birfesc pe nimeni, ma apreciez pentru ca nu vreau raul nimanui si nu gindesc si nu fac rau la nimeni, daca m-i se solicita ajutorul mereu ajut, ma apreciez pentru ca iubesc animalele si natura niciodata nu as face rau unui animal neajutorat doar m-as apara daca as fi atacata, nu rup florile incerc sa nu poluez natura cumpar doar cit am nevoie, nu merg la cumparaturi doar din distractie imi cumpar doar cele necesare-ajut oamenii foarte nevoiasi cu ce pot-am respect fata de oameni iar care nu merita ii ignor si nu comentez felul lor de a fi (este liberul lor arbitru sa aleaga o alta cale-alta e povestea unde duce acea alta cale), cea mai mare valoare consider ca este recunostinta ce o am fata de Domnul care m-a creeat si care mi-a dat intelepciunea de care am nevoie sa ma descurc in lume si sa las in urma ce nu mi-e de folos, sa apreciez tot ceea ce este frumos si bun in creeatia lui-deci valoarea mea e data de raspunsul Domnului la rugaciunile mele.De multe ori in viata am simtit ca as fi un fir de nisip pierdut in Univers, de nu as simti ca sunt ocrotita de puterea si iubirea lui.Tot raul ce exista pe Pamint se datoreaza unor oameni care au intors spatele Domnului si folosindu-se de liberul arbitru nu-si dau seama ca facind rau altora isi fac rau in primul rind lor insisi.
Valoarea oamenilor in general ca in raspunsul anterior m-am referit doar la mine este data de faptul ca toti sunt copiii Domnului.Ca nu toti asculta de el, asta e altceva.
Misterios82737383 întreabă: