anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In cele din urma, sinteti de acord ca patriarhatul este o iluzie si femeile conduc din umbra? Asta apropo de proverbele "in spatele unui om puternic se afla o femeie puternica" si "femeia te urca, femeia te coboara". Si apropo de intrebarile anterioare:
http://www.tpu.ro/......e-la-ei-d/
http://www.tpu.ro/......uzati-sau/

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Patriarhatul? Nici macar iluzie nu mai e ...cred ca si in preistorie, nevasta lui Og flutura din gene si, fara cuvinte, Og pleca, vana, isi punea viata in pericol, sa ii aduca femeii o halca de brontozaur. Un banc, apropo de asta (cred ca ti l-am mai zis):
Un tip bea cateva beri cu amicii, dupa munca si, usor pilit, pleaca acasa. Da cu usa de la intrare, intra si striga: Femeie, cine e seful in casa asta? Femeia, jap, un dos de palma peste ochi. La care tipul, spasit, cu o voce subtire:Ce, nici sa intreb nu mai am voie?

12 răspunsuri:
| albastrel a răspuns:

Asa-i bro! ce-mi place cand recunoaste un barbat ca fara femeie nu se poate!hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alinus.h eu intotdeauna am recunoscut. Femeia se da mai firava si face pe victima, dar in realitate ea conduce lumea, ea conduce casa, ea conduce barbatul... subtil si pe nebanuite. Si am pus intrebarile celelalte, ca preambul pentru asta. Femeia face ce vrea din barbat, culmea natural si fara efort laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Psiholoaga mi l-ai spus laughing dar treaba e ca femeia nici nu se oboseste sa te altoiasca, doar se pisiceste putin si esti lat la picioarele ei si faci orice laughing
P. S. as fi vrut sa pun in loc de mutzunoiu ala care ride, unu cu un ris amar, da nu avem, deci considerati ca ala ride amar laughing

| albastrel a răspuns:

Ce frumos ai zis bro... love struck

| fabiola a răspuns:

Acum ai constatat? Este selectia naturala,

auran
| auran a răspuns:

Si ai prefera sa te altoiasca Bro? ...rau cu rau, dar mai rau fara rau...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Auran...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa a fost de cand lumea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar femeia conduce din toate timpurile, doar ca este destul de inteligenta sa lase barbatul sa nu vada asta. E ca la faza cu "barbatul vaneaza femeia pna ce aceasta il prinde."

| sorin a răspuns:

Asta cam asa ehappy

| fabiola a răspuns:

Ce dezamagire pe barbati!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde. daca stii cum sa te comporti cu ea, va fi cea mai minunata iubita.totul este sa nu o lasi pe ea sa te conduca. tongue