Fa-i ceva special... fa ca acea zi sa fie deosebita...condimenteaza-ti relatia si fii sigura ca il vei tine mereu langa tine... dupa cum stii odata ce intr-o rel intervine rutina totul se schimba, vin problemele... dar nu cred ca e si cazul tau...
In primul rand, acea zi rezarvati-o doar pentru voi...in legatura cu copilasul:X... poti sa o rogi pe mama ta sau mama sotului tau sa aiba grija o zi de el...
Fa-l sa se simta barbat... poate pare deplasat insa un cadou frumos pentru un barbat este o femeie sexy care sa il duca in paradis, si mai ales daca e vb de femeia iubita...
Incepe dimineata cu o declaratie de genul: "Ce dulce arati asa somnoros!"
Un mesaj cu subintelesuri transmis in pauza de pranz - "Diseara vei avea o surpriza!" - ii va intarata imaginatia - iar seara trebuie sa fii acasa inaintea lui si sa-l astepti cu mici delicii culinare, imbracata intr-o rochie (lunga!) fara nimic pe dedesubt.
Daca este stresat, are nevoie de o baie revigoranta (de exemplu, ulei de bergamota, mandarine sau rozmarin) cu multa spuma, ca sa se simta rasfatat. Spala-l pe spate cu un burete si mangaie-l pe piept si abdomen cu apa calda...
Poti sa ii faci un joc...incepand de la usa...pe biletele sa scrii indreapta-te spre masa unde vei gasi un alt biletel...etc pana ii spui sa ajunga in dormitor unde tu il astepti sexy cu o sampanie...niste lumanari... o atmosfera placuta...si daca vrei si un cadou i-l dai atunci...gandeste-te la ce si-ar dori sotul tau... ceva mai ieftin si care sa ii placa...
In fine...am vorbit cam mult... sper doar sa nu fie stupid raspunsul meu... dar cred ca barbatilor le plac femeile cu imaginatie...si un te iubesc spus din suflet la momentul potrivit poate fi cel mai frumos cadou...eu daca as fi barbat as vrea sa mi se faca un asemenea cadou...
Daca are cine sa stea cu copilasul ar fi bine sa iesiti la restaurant. Asta este seara voastra si ar fi bine sa va rasfatati, daca ai organiza o cina acasa, tu ar trebui sa servesti la masa si nu te-ai putea "concentra" doar asupra sotului tau.
Ani multi fericiti impreuna si sa va traiasca bebe
Buna.
Nu stiu, cred ca ar fi bine sa ii faci o petrecere-surpriza, sa chem familia, toti prietenii tai si ai lui.
Sper ca te-am ajutat.
Pa-pa