Buna! Eu zic sa mergi pe ceva mai mult simbolic, sa nu ii cumperi acum bijuterii sau ahine, lasand sa-i faci un cadou mai deosebit si mai scump, ca sa zic asa, la aniversarea ei, la implinirea unui an de relatie etc. Ai putea sa-i daruiesti un trandafir rosu sau alb sua floarea ei preferata daca stii care este si o cutie de bomboane fine de ciocolata, evntual in forma de inimioare. In plus, incerca sa-i dedici ei intreaga zi si sa o scoti in oras, eventual mergeti la un film desoebit ceva, sau pur si simplu la un suc sua la o plimbare in parc daca e vreme frumoasa, alint-o, rasfat-o, spune-i ca o placi mult si tii sincer la ea, ca e speciala in viata ta si ca ai fost fericit cu ea in aceasta luna de relatie si igti doresti sa srabatoriti cat mai multi ani impreuan, sarut-o etc. Bafta, sa va tina si sa fiti fericiti!
Poti sa-i ei o ciocolata de preferat Milka e cea mai buna.Sau,poti sa-i ei o perna in forma de inima pe care scrie I love you sau te iubesc. Poti sa-mi mai ei flori.Alege tu
Funda?
Pai fai un cantec asta sigur va merge sigur va lesina incearca pe un dvd.P.S:Eu am incercat si a mers a lesinat si ma si sarutat.
Pai depinde de cum e ea, daca e :
-mai romantica : un ursulet si o ciocolata
-mai fitoasa: o bratara/un inel/un parfum
-modesta: un bibelou cu inimioare ceva.
Bine acum depinde si de bugetul tau. Sper ca te-am ajutat, funda?:*
dianca777 întreabă: