| MountainRiver a întrebat:

În documentarul, Netflix, 'Zodiac', văd că a zis că s-ar fi aflat cine a fost autorul faptelor comise acum zeci de ani. Și chipurile ar fi un profesor.
Voi ce părere aveți de asta? Credeți că un profesor ar putea fi așa de sweet și smart la clasă și totuși așa de o latură dark să aibă în viața privată?

Nu am apucat să-l văd tot că abia acum l-am început, dar deja văd că niște elevi care i-au fost și elevi și copii vitregi, aparent tot povestesc despre acest prof și spun că întradevăr era un pic altfel, dar totuși, eu una iar mă întreb, chiar să fie un profesor așa dual, așa de cu două fețe? Mai ales că familia asta susține că el, proful când venea la ei acasă le aducea mâncare, băuturi și părea un tată perfect pentru ei. Și totuși într-una din scrisorile Zodiac, a susținut că ar fi avut pe listă un autobuz cu copii de ucis. Ce se întâmplă și cu profesorii ăștia?!
Mai ales că de obicei criminalii au în spate frustrări, traume și nebunii, dar tipul ăsta părea un om din societatea bună, cu studii și o viață decentă.
Oare Zodiac, să fi fost (bine, asta dacă o fost chiar proful ăsta) în cele din urmă un exemplu concret de psihopatie. Adică încerc să mi explic tiparul lui și motivația din spatele faptelor lui și tot auzind povestea lui, nu găsesc altă motivație decât psihopatia.