Sincer, nu sunt de acord :/
Totul permis înseamnă și întrecerea limitelor impuse de conștiința umană, iar noi nu ar trebui să fim din ce in ce mai aproape de animale ca gandire, în sensul în care acționăm din instinct fără să ne gândim la altceva, cum ar fi consecințele/viitorul în urma acțiunilor.
Nu, orice s-ar întâmpla, oricât de greu ar fi, in orice situație, loc, moment, timp, trebuie să rămânem OAMENI.
Inseamna ca nu vom tine cont de nimic, decat de dorintele noastre, lasand la o parte moralitatea, vrand sa obtinem ceea ce vrem cu orice pret, prin orice mijloace, morale sau imorale. In dragoste, vrei sa castigi, in razboi la fel, vei face tot ce iti sta in putere catre acel scop, chiar daca trebuie sa calci peste cadavre, doar rezultatul final conteaza. Cred ca asta a vrut sa spuna autorul
Nu prea e ok.Adica da, se procedează astfel, dar nu e bine.
Hai sa luam exemplul războiului actual.E ok ca pentru doi conducători ce nu se inteleg sa moara copii? Nu.
La fel și cu dragostea. Daca ea/el vrea sa plece și tu nu poți sa suporți ideea, e normal sa omori persoana aia? Nu cred.
Eu nu am fost niciodata de acord...si cred ca persoana care a lansat zicala asta a incercat sa para profunda, fara sa stie exact ce vrea sa spuna.
MyLoveYAmY întreabă:
anonim_4396 întreabă: