| Săndel-Daniel_Grigoraş_1987 a întrebat:

În fața usii de la bloc am gasit 3 buchete de flori ofilite si sora mea le-a aruncat la gunoi in apartament si i-am povestit mamei si spune ca ar putea fi vrăji. Cineva care stie despre asta sau daca a pățit cineva, va rog sa răspundeți si ce se poate intampla.

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Daca erau la usa apartamentului tau, da, ar fi putut fi ceva, acele flori ofilite ar fi fost probabil luate din cimitir, de pe un mormant proaspat si s-ar fi facut anumite ritualuri cu ele. In cazul tau nu cred ca erau vraji, totusi sora ta ar trebui sa fie mai atenta la ce atinge si ce duce in casa.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca in blocul ala locuia doar familia ta, as fi inteles ca ar fi facut-o cineva cu intentie pentru voi, dar asa, cred ca cineva le-a scos din apartament urmand sa le duca la gunoi si nu a vrut sa mai iasa din bloc, le-a lasat la usa blocului.
Din cate aparatamente sunt in locul ala, cum crezi tu ca taman voi ati fost destinate sa ridicati florile alea? Eu spun sa nu va mai ganditi la farmece si porcarii, ci cel mai simplu, la o gospodina care nu a avut chef sa mearga pana la ghena sa le arunce.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Clar sunt vraji, o sa se dubleze suma la intretinere de maine

| OldSoul a răspuns:

Daca crezi in prostiile astea, ai toate sansele sa ti-se intample tot felul de chestii paranormale.

| Florentina9210 a răspuns:

E posibil sa fie si vraji, trebuia sa le bage pe foc!

| Idkidk a răspuns:

Nu sunt vrăji, poate cineva le-a lăsat din greşeală!

| MistretulPufos a răspuns:

Si chiar daca ar face, tu chiar crezi ca ar functiona? laughing

| Zourai a răspuns:

Nu există vrăji...

| alexdanut6978 a răspuns:

Probabil cineva care iti vrea raul, ai suparat pe cineva in ultimul timp? Ai chinuit animalul cuiva?