April
| April a întrebat:

In fiecare dimineata, la desteptare ar trebui sa spui:"Vad, aud, ma misc, nu ma doare nimic.Multumesc! Viata e frumoasa!"Ce-ai mai adauga spre a fi fericit?

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

"Vad, aud, ma misc, nu ma doare nimic.Multumesc! Viata e frumoasa!"Ce-aş mai putea adăuga? Bilă toarce ca un tractoraş în timp ce-şi freacă botul de umărul meu, ştiu că mintea lui e la conserva de ton, însă reuşeşte să dea impresia că-i fericit doar să mă vadă, el se întoarce de la baie proaspăt bărbierit şi-mi zâmbeşte(încă cineva încântat că m-am trezit), miroase a cafea în toată casa, doi cactuşi au înflorit într-o explozie de culoare, soarele trece prin jaluzele poleind toată camera...viaţa-i aurie...

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O vreme ceva mai frumoasahee hee

| Arthur a răspuns:

Gândirea pozitivă e o sursă de energie benefică. Cei care gândesc pozitiv vor radia şi în jurul lor acea energie şi îi va molipsi şi pe ceilalţi, sau măcar le va crea o stare de bine, detensionată.
Dacă sunt sănătos, e super şi cred că e cel mai mare câştig din viaţă. Pe de altă parte aş avea în cele mai grele condiţii posibilitatea să fiu mulţumit numai la gândul că acea situaţie grea poate deveni cu mult mai rea.

| Flav a răspuns:

Si daca ma dor oasele intotdeauna ca dorm prea mult?hee hee
As adauga si prima persoana pe care o vad cand ma trezesc. Sanatos si indragostit, asta ma poate face un om implinit. Uite ma, ca nu numai lui bacemi ii ies rime!

| Elena1234456 a răspuns:

O persoana care sa ma iubeasca neconditionat.

| JeSa a răspuns:

April, "Vad, aud, ma misc, nu ma doare nimic.Multumesc! Viata e frumoasa!"
Aşa e. Sunt sănătoasă, iubită de cei din jur..., deci, chiar că sunt dea dreptul o preatongue-FERICITĂ!

| gabriela a răspuns:

Excelent! Cam asa incepe gandirea pozitiva. Felicitari!

| Alisa a răspuns:

Pai cred ca as mai adauga iubirea unei persoane speciale, dar din moment ce iubesc si sunt iubita de acea persoana speciala pentru mine, inseamna ca sunt fericita si nu as mai adauga nimic!
Numai bine!

Răspuns utilizator avertizat
| rebb a răspuns:

Poate incetul cu incetul o sa ii facem pe toti utilizatorii TPU sa gandeasca asa pozitiv ca tine.tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

F**ca all that s**t! Give me drugz devil

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am raciiiiiiiiiit, ma ustura nasu si gitu, nu pot fi fericit straight face