Din pacate stiu cum e sa pierzi p cineva drag din cauza asta.ambii mei bunici au murit din cauza cancerului si stiu cat d rau e sa ii vezi chinuindu-se. p unul dintre buinici nici macar nu mi-l amintesc, deoarece aveam doar 2 anisori cand a murit. celalalt bunic a murit acum vreo 4-5 ani si m-a marcat f mult.stiu ca in ultima perioada nici macar nu se putea ridica din pat si confunda oamenii si stiam sigur ca are dureri groance. pur si smplu fusese drogat d medcamente.
stiu ca nu e usor sa treci peste asta, insa viata merge mai departe.imi pare rau!>
Condoleante. Din pacate cancerul nu iarta, iar cancerul de ficat cum s-a diagnosticat.cum se elibereaza actul de deces.
Condoleante.Imi pare rau pentru tine si familia ta ca trece-ti prin momente foarte grele provocate de aceasta pierdere, d-zeu sa-l odihneasca. Din pacate moartea nu intreaba, doar vine si ia cu ea persoanele dragi noua, fi alaturi de parintii tai pentru ca au nevoie de o alinare, o incurajare, viata merge inainte cu bune si rele.
Mindfulness întreabă: