anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In lipsa topului pe cine considerati:
1. Cel mai amuzant.
2. Cel mai inteligent.
3. Cel mai folositor.
Eu zic asa.
1. Amuzant Enigma Otiliei laughing
2. Inteligent Psiholoagabatting eyelashes
3. Folositor eu fireste rolling on the floor

Răspuns Câştigător
nony
| nony a răspuns:

Eu sunt la categoria --Extraordinar--. micutilorwinking

18 răspunsuri:
| inna a răspuns:

1. Cel mai amuzant : Tu
2. Cel mai inteligent : Tu
3. Cel mai folositor : Tu

E bine? laughing

| psiholoaga a răspuns:

Si cel mai stupid? Ca sunt 4 voturibig grin

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

1.Amuzant - Bro si Enigma laughing
2. Inteligent - Brigaela
3. Folositor - Legiuitoarea

| Elly4all a răspuns:

Nu ma pot decidebatting eyelashes
1. Enigma bine inteleslaughing. dar si tu. ca doar sunteti aman2 unicatilaughing
2.inteligent:Legiutoarea
3.folositor:thinking brigaela.

| SweetCandy a răspuns:

1 nony
2 BRO
3 brigaela...

sper ca esti multumitbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crissa/Inna nu, pentru ca eu intru la categoria pusa de psiholoaga.
Psiholoaga cel imi stupid nu, pentru ca stiu ca sint cel mai stupid, dar nu vreau sa se vorbeasca despre mine rolling on the floor

mlm
| mlm a răspuns:

Nu cred ca este coresct sa jignim pe unii sau altii, cred ca toti userii acestui site sint la fel de importanti ca si ceilalti, nu cred ca este cazul sa intram in astfel de picanterii sa le zic asa, ar fi bine sa fim toti la acelasi nivel si grad de cunoastere.

| Farcas a răspuns:

1. Logic ca tulaughing
2.Psiholoaga
3. Eurolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intiiule si nepretuitule si stralucitorule cum ai putut sa vezi si pe altcineva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1, Cel mai amuzant: moneyandfame
2. Cel mai inteligent: aici ar intra mai multi in lista mea, dar il aleg pe Flav
3. Cel mai folositor: si aici sunt mai multi useri, dar alegerea mea este @psiholoaga
4. Cel mai stupid -la aceasta rubrica nu cred ca mai are rost sa dau nume pentru ca utilizatorul este vechi si nu a mai intrat pe site(cel putin, nu sub acelasi nume)...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai amuzant...Nony.Cel mai inteligent...sunt mai multi+mare enigma. Cel mai folositor...pentru mine Daniela!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hirciog dar te asigur ca era vorba de cel mai cel cu exceptia ta desigur, cu tine nimeni nu poate fi comparat. Tu esti lumina pe pamint, inteligenta suprema si frumusetea intruchipata, tu sari dincolo de orice topuri, nu mai trebuie sa fii numit big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro, oricat mi-esti de simpatic nu raspund acestei provacari, fiindca mi-e greu sa ma rezum doar la 3 nume. Oricum, ar figura si NoGod si dumnezeu pe acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Furni provocare a fost, au facut-o multi si am vrut s-o fac si eu hi hi hi happy

| maryana5 a răspuns:

1. Un tip din 3 litere
2. psiholoaga, brigaela, legiuitoarea
3. weirdo si dulce tongue

cel mai stupid: eu fireste smug (cu asta cred ca am multumit-o pe rebeccawinking )

| Silvia a răspuns:

1.BRO,Nony,Enigma
2.Psiholoaga,Brigaela,Legiuitoarea
3.Folositor consider ca suntem toti, deoarece toti raspundem la intrebari si ii ajutam pe altiihappy

| Bianca_4346 a răspuns:

1.Nony,TUUUUU
2.Psiholoaga
3. Tuuuuuuulaughing

Castigatorul esteeeeee::::SENSEI.BRO...felicitari...ai castigat titlul de cel mai important om de aicilaughing

| emima a răspuns:

Cel mai amuzant tu
cel mai inteligent eu si tu
cel mai folositori toti membri TPUlaughingnu>?

Întrebări similare