| MaDuTzAaAaA a întrebat:

In mod normal, am o parere destul de proasta despre asa zisii "emokizi". Cred ca sunt niste copii alintati carora li se ofera prea mult. Dar uite ca viata mi-a pregatit ceva neasteptat.
Anul asta m-am mutat la o scoala noua. M-am integrat extrem de repede, din a2a zi deja eram prietena cu toata clasa iar din a2a saptamana cunosteam jumatate de scoalalaughing. Eh, problema e ca de la un timp am cam remarcat un tip dragutel de hol, spre nefericirea mea, emokid.In prima faza n'am tratat cu mare interes asta, dar chestia e ca incepe sa'mi fie pe plac din ce in ce mai mult. Unele prietene de ale mele zic ca e la fel de nebun ca minelaughing(chiar sunt foarte nebuna).
Ceea ce ma pune pe ganduri e faptul ca mai mereu, cand ma vede, se uita insistent la mine, dar fara un scop anume(nu zambeste, nu se stramba, nu face nimic, doar se holbeazalaughing).
Sincer, nu prea stiu ce sa cred, mie chiar imi plc tipu' asta...Cum as putea sa aflu daca ma place fara sa implic pe nimeni in asta? Si cum m-as putea face remarcata intr-un mod placut?

p. s:nu am de gand sa devin emokidlaughing

Răspuns Câştigător
| Stefania a răspuns:

OoOoOo smug ...auuu la gagicasmug

Sooooo, te-ai cam indragostit.Ar trebui sa ii zambesti, dar cati ani are? Deci sa trec la subiectoh go on.Nici nu stiu ce sa-ti raspund straight face. Zambeste-i si fi draguta.Altfel nu vei reusi sa-l cuceresti.Pt satatatea dumneavoastra evitati excesul de dragoste! So crazyhee hee

:*

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te apropii si-l intrebi.