Foarte bun acest citat,mult adevar in el,faza e ca traim in cea mai superstițioasa tara din europa, majoritatea cauta explicati mereu suparaturale, prefera sa traiasca in fantezi copilaresti, sa nu faca nimic, sa astepta sa le cada din cer, parerea mea dupa un an de dezvoltare personala este un esesc, degeaba citesti ca nu vei face nimic, vei asteptaca totul sa se rezvole de la sine fara sa faci tu ceva, sa te schimbi este foarte greu, plus ca traim intr o societate unde urmam turma
Nu cred căci greșești de la prima propoziție, și mi-ar cere prea mult timp să îți explic.
Depășirea condiției se poate întâmpla dacă tu ca om ești deschis, și vrei sa cunoști cât mai multe genuri de oameni sau situații. Dacă nu ai prejudecăți se întâmplă, dar asta se întâmplă și în funcție de mediul în care trăiești și oamenii pe care ii cunoști, singur e mai greu, de obicei ești cumva ajutat de către ceilalți cu condiția sa fii deschis la minte
Care lege a naturii te tine captiv in conditia mizerabila pe care o prezinta aceasta cugetare?
Poti sa dai detalii in legatura cu intrebarea ta?
Este a treia oara cand te intreb ceva si nu imi raspunzi!
O sa te ignor la sfarsitul acestei seri, daca nu esti pregatit sa iti sustii propriile intrebari si sa discuti.
Nici cei mai puternici atei nu s-au descurcat cu legile, tratandu-le tot intr-un fel pseudo religios, si nici eu nu stiu de ce am vazut tot un raspuns pseudo religios si supranaturalic al unui om pe care il ignor.
Care lege a naturii tine oamenii captivi in conditia mizerabila pe care o vede autorul cugetarii in carti si biblii?
Citatul e un o opinia a unui utlizator softpedia despre tema "depasirea conditiei umane".
https://forum.softpedia.com/topic/845869-depasirea-conditiei-umane/
"Depasirea conditiei umane" e nepotrivit, e mai curand poetic, deci nerealist.
Eu cauta ceva despre depasirea condtiei, in care te-ai nascut.
Depasirea barierelor impuse de familie, comunitate sau chiar de societatea/tara in care traiesti.
Daca mai continui sa tastez neglijent, voi da impresia ca agramat.
Multumesc. Este cu totul altceva, cugetarea este o élucubratie. nu inseamna nimic si detaliul pe care l'ai dat subliniaza cu rosu asta.
Imi pare rau ca te-ai emotionat asa.