Anii cei mai fericiti sunt anii copilariei, cand nu ai griji, nu ai responsabilitati si primesti totul pe gratis.
Apoi apar anii cei mai buni, cand incepi sa-si castige singur existenta, sa-ti decizi singur viata, deci intre 20 si 60 de ani.
Pe la 30-35 ani.
esti tanar, ar trebui sa ai cat de cat bani
nu trebuie sa dai nimanui explicatii
Clipa de față e intotdeauna cea mai importantă (știi cum zic latinii pe tema asta...)
Anii tineretii fara doar si poate. Atunci esti in apogeul vietii din toate punctele de vedere, mai ales din punct de vedere al sanatatii, al calitatilor fizice, al aspectului fizic, al energiei. E superba si copilaria insa la fel de frumoasa poate fi si perioada 20-35 de ani cand esti adult tanar chit ca vin responsabilitati la pachet, insa ai independenta. Dupa 50 de ani viata probabil e un chin, se declanseaza toate 'boalele' si incep usor-usor sa te lase toate din corp, adica clar la 50 nu ai cum sa fii ca la 20-30, poate doar mental ca fizic diferentele sunt colosale, tineretea e cea mai dulce perioada a vietii, atunci faci de toate iar timpul are rabdare cu tine.
Toti anii sunt buni in felul lor. Fiecare an are si momente bune si momente rele.
Anii tineretii, pentru ca atunci cand ajungi batran nu mai ajungi sa faci nimic si traiesti cu pensia, cu tratament de la doctor, inchilozat, boli cronice poate Doamne fereste, etc.
De ce spui asta?
Pentru ca in acei anii apare multa creativitate, esti in cea mai buna forma, poti sa faci multe, ai timp mult si multe altele. Acuma depinde de fiecare persoana, una poate sa nu aiba creativitate, sa nu aibă motivație, sa nu ii pese, etc. Trebuie sa ne creeam noi motivație, disciplina si sa facem multe lucruri, tot ce ne vine in minte creativ sa ne gândim la el si sa il facem.
Tu cati ani ai?
Mituri stupide. Din multe puncte de vedere, pe la 40-50-55 atingi cu totul alte virfuri, inclusiv neurologice.
What? Nu este niciun mit, asa este cu dezvoltarea corpului, nu are legătură cu niciun mit sau ceva, asa e normal la toți
Am 15
AlexutuDeiu întreabă:
AlexutuDeiu întreabă: